Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Twitter Zaman Ayarlı Otomatik Tweet Atma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Gündemden haber almak amacıyla

Gündemden haber almak amacıyla kullanılan sosyal medya platformu yeni güncellemeleri sayesinde de kullanıcıları daha çok çekiyor. En son gerçekleştirdiği güncelleme ile tweet karakter sayısını daha da attırarak gündemde yerini almıştı.

Siz de Twitter’da tweet atıyor ve bazen de atmak istediğiniz tweet için işiniz var ve o sürede atmanız gerekiyorsa o tweetinizi zamanlayabilirsiniz. İstediğiniz zamana göre ayarlayıp ayarlamış olduğunuz saattin dakikasında paylaşımı gerçekleşir. Eğer bu durum sizi ilgilendiriyorsa siz de zamanlama ayarı yapabilirsiniz.

İnternet Bağlantısı Olmadan Tweet Atılır mı?

Atmak istediğiniz tweetin zamanlamasını yaptığınız zaman zamanı geldiğinde eğer İnternetiniz yoksa o tweet yinede atılır. Yani tweet internet bağlantısı olmadan da atılır. Zaman ayarlı tweet attığınız zaman üçüncü parti yazılımlara gerek kalmadığını da belirtelim.

Eğer tweet atarken böyle bir yazı görmüyorsanız ve nasıl zamanlama yapacağınızı da bilmiyorsanız bir subdomain oluşturarak bilen kullanıcıların bu alana girerek zamanlanmış tweet atma için çözüm sunulmuştur. Bu durum sonucunda da tweet için zamanlayıcı programlarına olan ihtiyaca da artık gerek kalmamıştır.

Twiitter tarafından geliştirilen bu sistem sonucunda isteğiniz zaman zamanlayıcıyı ayarlayarak otomatik tweet atmış olursunuz. Yani kısaca bu tarz üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç duymadan ve aynı zamanda hesabınızın çalınma riskini de ortadan kaldırarak güvenli bir şekilde Twitter’in sunmuş olduğu bu durumdan faydalanabilirsiniz.