Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Twitter’da Birini Bulma!

Twitter uygulaması üzerinden atılan

Twitter uygulaması üzerinden atılan twettler Twitter kullanıcılarının favori alanıdır. Twitter uygulamasını yeni kullanmaya başladıysanız özellikleri hakkında fazla bilgi sahibi olmayabilirsiniz. Twitter kullanıcısı değilseniz de Twitter uygulamasına girip birini aramak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Twitter uygulamasında birini nasıl bulacağınız konusunda yardımcı olacağız.

Twitter uygulamasında birinin bulmanın üç farklı yöntemi bulunmaktadır. İlk yöntem Https://twitter.com adresine gidin. Eğer hesabınıza giriş yapmadıysanız Twitter hesabınızda oturumu açın. Daha sonra Twitter tanıtıcılarının sağ üst köşesinde yer alan arama çubuğu üzerinden istediğiniz Twitter kullanıcısını arayabilirsiniz.


İkinci yöntem ise Google üzerinden arama yapmanızdır. Google arama motorunu açın ve daha sonra arama kısmında Twitter’a girin. Giriş yaptıktan sonra arama kısmından istediğiniz kişiyi arayabilirsiniz. Son olarak https://twitter.com adresini açtığınız zaman üst kısımda ara alanı karşınıza çıkacaktır. Bu adımlar sayesinde Twitter uygulamasında istediğiniz kişileri arayabilirsiniz. Eğer aradığınız kişinin profili açık ise atmış olduğu tweetleri görebilirsiniz. Ancak aradığınız kişinin profili kapalıysa istek atmanız gerekir. İsteğinizi kabul etmediği sürece atmış olduğu tweetleri göremezsiniz.