Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Twitter’da Nasıl Tweet Şikayet Edebilirim?

Bu yazımızda sizlere popüler

Bu yazımızda sizlere popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter’da şikayet etmek istediğiniz tweet’i nasıl şikayet edeceğiniz konusunda sizlere yardımcı olacağız. Twitter uygulamasında kullanıcılar tarafından paylaşılan gönderilere tweet adı verilmektedir. Atılan tweetler başkaları tarafından görüleceği için yazdığımız kelimelere cümlelere dikkat etmemiz gerekir. Hakaret rencide ağır sözler argo kelimeler kullanılarak atılan tweetler bazı kullanıcıları rahatsız edebilir.

Eğer siz de atılan tweetlerden rahatsız olduysanız o tweetleri şikayet edebilirsiniz. Bu yazımızda da sizlere nasıl şikayet edeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Twitter uygulamasında kullanıcıları şikayet etmek aslında kısa ve basit bir işlemdir. Rahatsız olduğunuz tweetleri geri bildirim ile şikayet etmek istiyorsanız yapmanız gereken; atılan tweetin üzerine gelmek olacaktır.

Şikayet etmek istediğiniz tweetin üzerine gelin ve sağ köşede olan ok işaretine tıklayın. Ok işaretine bastığınız zaman karşınıza bir pencere çıkacaktır. Bu pencere üzerinden Tweeti Bildir butonuna tıklayın. Bu alan üzerinden tweet şikayet bildiriminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu tweet ilgilimi çekmiyor Şüpheli veya spam Hassas bir fotoğraf veya video içeriyor Taciz ediyor veya zarar veriyor Kendine zarar verme veya intihar amacı belirten ifadeler içeriyor seçeneklerinden birini seçerek şikayetinizi gerçekleştirebilirsiniz.