Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Twitter’da Yanıtları Gizleme

Twitter’da bundan böyle herkes

Twitter’da bundan böyle herkes tweetlerine gelen uygunsuz olan yorumları gizleyebiliyor. Aylar süren bu testlerden sonra platformda “yanıt” gizleme özelliği herkese geldi. Bu bakımdan dileyen herkesin uygunsuz yorumları veya cevapları gizleyebileceğini belirtelim. 

Açık konuşmak gerekirse bu bir sansür olmayacak. Kullanıcılar bir tuşa basarak gizlenen mesajları görebilecek. Twitter‘ın açıklamalarına göre mesajları paylaşım alanlarında saklayan kişiler verilen cevapları analiz edip neden tepki aldığını düşünme veya uyarma konusunda bir düşünce meydana getiriyor.

Twitter’da yanıt saklama işlemi yaparken kişiler yorum yapan kişiyi engellemek istediğinde bu özellikte getiriliyor. Bu bakımdan cevabı saklanan kişiyi tartışma çıkmasın diye engelle seçeneğinden engelleyebilecek.

https://twitter.com/Twitter/status/1197551185894559744

 

Platformda yeni özellik masaüstü ve mobil platformda aktif olarak kullanımda. Bundan böyle tartıştığınız kişilerin cevaplarını göremediğiniz de endişe etmeyin.

Bu özellik test edildiği zamanlarda cevapları gizleyen kişilerin %27’sinin tartışmayı uzatmadan hareketlerini tekrar gözden geçirdikleri fark edildi. Bu bakımdan çoğu rahatsızlığın önüne geçilecek bir adım olduğunu düşünüyoruz.

Twitter kullanıcıları istedikleri taktirde bu yorumları tekrar görünür yapabiliyor. Açıklamalarda daha sakin bir platform için geliştirmelerin devam edeceği açıklanmış durumda.