Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Videoya Fotoğraf Şablonları Ekleme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bugün sizlere bu yazımızda

Bugün sizlere bu yazımızda videolarınıza fotoğraf şablonları eklemenin yollarından kısaca bahsedeceğiz. Videolarınızı farklılaştırmak için fotoğraf şablonları eklemek oldukça mantıklı bir fikirdir. Ancak biraz zor bir işlemdir. Bu işlem için kullanacağınız birkaç uygulama vardır.

Bu uygulamalardan ilki ” Animoto”dur. Eğer bir Apple kullanıcısıysanız bu uygulama üzerinden videolarınıza rahatlıkla fotoğraf şablonu ekleyebilirsiniz. Ancak Android kullanıcısıysanız bu uygulama Google Play Store da bulunmadığından bunu uygulamayı kullanmanızı tavsiye etmemekteyiz. Animoto üzerinden videonuza fotoğraf kolajı eklemek için ilk olarak bu uygulamayı yükleyin ve hemen açın.

Uygulamayı açtıktan sonra hesabınızı oluşturarak giriş yapın ve ana ekranda bulunan oluştur sekmesine basarak videonuzu çekin. Daha sonra ise Blok ekme sekmesini seçerek burada kolajı seçin ve herhangi bir görünümü seçin.

Görünümü de seçtikten sonra videonuza eklemek istediğiniz fotoğrafları seçin ve bu seçtiğiniz fotoğrafları istediğiniz şekilde ayarlayın. Bu işlemi de tamamladıktan hemen sonra zamanlama araçları sayesinde videonuzun süresini ayarlayın ve dilerseniz buradan videonuza bir metin ekleyin. Bu işlemleri de tamamladıktan sonra videonuzu kaydedin ve işleminizi burada bitirin.

Videoya fotoğraf şablonu eklemek için kullanacağımız bir diğer uygulama ise çoğunuz tarafından bilinen “Canva” uygulamasıdır. Canva uygulamasını edindikten hemen sonra uygulamayı açarak hesabınızı oluşturun ve giriş yapın. Daha sonra ise sol tarafta listelenmiş olan adımlardan şablonları seçin.

Karşınıza çıkan şablonlar içerisinden kullanmak istediğinizi seçin ve düzenleme işlemi için sağa geçin. Bu açtığınız sayfa da seçmiş olduğunuz şablonları istediğiniz gibi ayarlayıp ardından eklemek istediğiniz videoyu yüklemek için sol tarafta ki menüye geçin ve videonuzu ekleyin. Bu adımla birlikte işleminiz tamamlanmış olacaktır.