Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vodofone Modem Şifresi Değiştirme İşlemi

Bu yazımızda sizlere Vodofone

Bu yazımızda sizlere Vodofone Modem şifresini nasıl değiştireceğiniz konusunda yardımcı olacağız. İnternet tarayıcınız ya da belirlenen şifrenizi kullanarak kablosuz bağlantı ile şifrenizi değiştirebilirsiniz. Vodofona şifre değiştirme işlemini siz de gerçekleştirmek istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

İlk olarak kullandığınız tarayıcıyı açın. Daha sonra adres alanına gelin ve adres alanına 192.168.1.1 yazarak adrese gidin. Bu işlemler ardından karşınıza web arayüz ekranı gelecektir. Bu alana kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz istenecektir. Kullanıcı adına admin yazın ve şifre alanına da admin yazın. Ardından ‘Tamam’ butonuna basın. Bu işlemler ardından kullanıcı adınız ve şifreniz kabul edilecektir. Modem paneli açılacaktır fakat kullanıcı adı ya da şifrenizde hata varsa modeminizin markasına ve modeline göre internet üzerinden arama yaparak modem arayüz bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Modem arayüzüne girdikten sonra sol kısımda yer alan modem numaranızın olduğu alanda bulunan ‘Ayarlar’ menüsüne tıklayın. ‘Kablosuz Lan’ kısmına tıklayın. Karşınıza çıkan menüde kablosuz şifre kısmını alanını göreceksiniz. Bu alanda sizin kullandığınız şifre yerini alacaktır. Değiştirmek için kutucuğa basın. Daha sonra yeni şifre ile giriş yapın. Vodofone modem şifre değiştirme işlemi bu kadar kısa ve basit bir işlemdir. Şifre değiştirirken sorun yaşarsanız ya da değiştirme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmına tıklayarak bizlerle paylaşabilirsiniz.