Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Any.do Nedir, Ne işe yarar?

WhatsApp hatırlatıcısı Any.do nedir

WhatsApp hatırlatıcısı Any.do nedir ve nasıl kullanılır? Elbette bu konuya başlamadan kısaca Any.do nedir bunu anlatacağım. İşte detaylar..

WhatsApp‘a gelen son güncelleme ile iPhone ve Android model cihazlara ek bir özellik daha geldi. Ancak bu özelliğin ücretli olduğunu söyleyelim. Arka planda daima entegre olarak çalışan WhatsApp hatırlatıcı son güncelleme ile karşımıza çıkıyor. Bu özellik aslında Any.do ile geliyor.

WhatsApp ücretli uygulamasında hatırlatıcı özelliği geliyor. Doğruysa eğer bilgiler aylık 5.99 dolar bir ücret içeriyor. Aslında 7 günlük deneme süresi olsa bile sonrasında ufak bir ücret kesiyor. Ancak WhatsApp üzerinde kullanım daha uygun.

Any.do nedir?

Any.do aslında hatırlatıcı bir uygulamadır. Sizlerinde görev ve noklarınızı hatırlamanızı sağlar. Uygulamada yer alan akıllı hatırlatıcı ile tüm önemli günlerinizi artık unutmadan devam edeceksiniz.

WhatsApp hatırlatıcı nasıl kullanılır?

Şimdilik aklınızda eminim bazı şeyler oturmuş olmalı. Any.do ücreti ve aylık ücret alınması elbette olumsuz bir durum. Ancak mağazalardan indirip kurabilirsiniz. Daha sonra Whatsapp bağlantısını sağlayın.

Artık WP üzerinden hatırlatma mesajı ekrana gelecek. Bağlantı yapmak için uygulamayı açın ve ayarlarına girip Integrations kısmına gelin. WP yeni yazan kısmına basarak Premium Yükselt ile yola devam edin.

Uygulamanın Android telefonlarda 10 milyonu aştığı görülüyor.