Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Whatsapp KaiOS Uygulaması Ne İşe Yarar?

Bugün ki konumuz Whatsapp

Bugün ki konumuz Whatsapp KaiOS nedir bundan bahsedeceğim. Whatsap dokunmatik telefona sahip olmayan kullanıcıları için yeni bir yazılımla karşımıza çıkıyor.

Öncelikle Facebook KaiOS Technologies adlı bir şirketle anlaşma yaparak bu uygulamayı kullandı. Şimdide Whatsapp bu uygulamayı kullanacak. Whatsapp uygulaması çok sayıda kullanıcıya hitap ediyor. Whatsapp yeni bir uygulama için hazırlanıyor.

Dokunmatik telefona sahip olamayan kullanıcılar için Linux’dan oluşturulmuş olan yeni bir özellik için çalışmalar devam ediyor. Yeni özellik olan KaiOS nedir herkes merak ediyor. Biz KaiOS’a dokumatik olmayan cihazlar için hazırlanmış olan özel Whatsapp sürümü diyebiliriz. Dokunmatik özelliği olmayan cihazlar için kullanılan uygulamanın adıdır KaiOS.

Whatsapp uygulaması için çalışmalar sürüyor yeni güncelleme ile KaiOS’un gelmesi bekleniyor. Instagram içinde bu uygulama kullanılabilecek. Ama ne Whatsapp ne de Instagram için ne zaman bu uygulama kullanılabilir hale gelecek belli değil ama kısa süre içerisinde bu uygulamanın aktif olması bekleniyor. En son Instagrama geleceği düşünülüyor. Facebook şubat ayında KaiOS ile anlaşmasını yapmıştı. Sonra bu uygulama hemen Facebook ta denenmeye başladı.

Bu yeni uygulamayla beraber ne gibi özellikler gelecek henüz açıklama yapılmadı. Ama kademeli bir şekilde güncelleme yapılarak gelebilir. Whatsapp uygulaması kullanan kullanıcılar cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatasıyla karşılaşabiliyorlar bu uygulama sayesinde bu sorundan kurtulabilirler.