Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp kişiler listesinde görünmüyor sorunu

WhatsApp kişiler listesinde görünmüyor

WhatsApp kişiler listesinde görünmüyor sorunu nedir ve çözümü nasıl yapılır? Bugün sizlere WhatsApp uygulamasında kişilerin görünmeme sorununun çözümünden bahsedeceğiz. İşte detaylar…

WhatsApp tüm dünyanın kullandığı en popüler mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama ile sesli veya görüntülü hatta mesajlaşarak sohbet edebileceğimiz bir ortam sunulmakta. Ancak yeri geldiğinde uygulamadaki bazı basit sorunlar bizi çileden çıkarabiliyor. Bunlardan bir tanesi ise kişilerin listede görünmüyor olmasıdır. Hadi gelin beraber bu sorunu ele alalım.

WhatsApp kişiler listede görünmüyor

WhatsApp uygulamasında iOS veya Android ortamda açtığımızda kişilerimiz görünmeyebilir. Belkide yeni kişi eklediniz o kişide görünmeyebilir. Bunun sebebi nedir?

Genelde WhatsApp’da bir uygulama olup çerez değil ama çereze benzer bir Android yada iOS önbellek sorunu meydana gelebiliyor. Bunun için yenileme yapacağız.

Kişileri gösterme yöntemi

İlk olarak uygulama içerisinde sağ üst kısıma basıp yenileye basalım. Sorun düzelecektir. Eğer düzelmez ise uygulamayı kapatıp baştan açalım. Sorun yine devam ederse kişiyi rehberden silin ve yeniden ekleyin. En son telefonu kapatıp baştan açın. Bu yöntemlerden mutlaka işinize yarar bir tanesi olacaktır.