Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp kullanıcı adı özelliğini ve yeniden tasarlanmış ayarlar sayfasını tanıtacak

https://mobil13.com.tr/author/didembektas
Meta’nın sahibi olduğu popüler

Meta’nın sahibi olduğu popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp yeni özellikler sunarak ve kullanıcı deneyimini iyileştirerek rekabetçi pazarda önde olmak için adımlar atıyor. WhatsApp kullanıcı adı telefon numarası yerine tercih edilebilecek.

WhatsApp en son güncellemelerinde yalnızca telefon numaraları değil kullanıcıların kullanıcı adlarını seçmesine izin vermeye çalışıyor ve ayrıca yeniden tasarlanmış bir ayarlar sayfası üzerinde çalışıyor.

Peki WhatsApp kullanıcı adı yeni özelliği nasıl çalışacak ne zaman platforma gelecek?

WhatsApp telefon numaralarına alternatif olarak kullanıcı adları üzerinde çalışıyor

whatsapp kullanıcı adı
whatsapp kullanıcı adı

Android için WhatsApp beta sürüm 2.23.11.15 güncellemesi kullanıcı adı özelliğini içerir. Bu özellik kullanıcıların hesapları için benzersiz kullanıcı adları belirlemesine olanak tanır. Bunu yaparak WhatsApp kişileri tanımlamak için telefon numaralarına bir alternatif sunarak gizliliği artırmayı hedefliyor. Kullanıcılar telefon numaralarını paylaşmadan uygulama içinde başkalarıyla bağlantı kurmalarını sağlayan akılda kalıcı bir kullanıcı adı seçme seçeneğine sahip olacak.

WhatsApp ayarlar sayfasını da yeniliyor

Android için en son beta güncellemeleri yeniden tasarlanmış bir ayarlar ara yüzü sunuyor.

Yeni tasarım üç kullanışlı kısa yolu içeriyor: profil gizlilik ve kişiler. Kullanıcılar uygulama ayarları kısa yolunu seçerek belirgin bir profil fotoğrafı ve QR kodlarını görüntülemek için bir kısa yol içeren yenilenmiş bir ayarlar sayfasına hızlı bir şekilde erişebilecek. WhatsApp ayarlar bölümü de kullanıcıların çeşitli seçenekleri bulmasını ve düzenlemesini kolaylaştırmak için yeniden düzenlenecek.

Bu özelliklerin şu anda beta aşamasında olduğunu ve WhatsApp’ın gelecekteki bir güncellemesinde yayınlanacağını unutmamak önemlidir. Kullanıcı adlarının ve yeniden tasarlanmış ayarlar sayfasının kullanıma sunulmasıyla WhatsApp kullanıcılara gelişmiş gizlilik ve gelişmiş kullanılabilirlik sağlamayı amaçlıyor.