Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Mesajlarını Nasıl Kaydedebilirim?

Bu yazımızda sizlere WhatsApp

Bu yazımızda sizlere WhatsApp mesajlarını nasıl kaydedeceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp üzerinden birçok kişiyle mesajlaşabilirsiniz. Bazen mesajlaştığınız konuşmalar size lazım olabilir ve ekran görüntüsü alabilirsiniz. Ancak bazı kullanıcılar ekran görüntüsü olmadan tüm WhatsApp mesajlarını kaydetmek isteyebilir. Ekran görüntülerini daha sonra karıştırıp silebilirsiniz ve bu durum yerine mesajları kaydetmeniz daha da mantıklı olacaktır.

WhatsApp uygulaması kullanıcılarına böyle bir özelliği sunuyor ve ekran görüntüsü yerine tüm mesajlarınızı kaydedebiliyorsunuz. WhatsApp kullanıcılarının birçoğu bu özelliği bilmese de böyle bir özellik bulunmaktadır. İlk olarak Android cihazlarda WhatsApp mesajlarını nasıl kaydedeceğiniz konusunda bilgi verelim. WhatsApp messenger uygulamasını açın. Kaydetmek istediğiniz mesajların bulunduğu sohbeti açın. Kaydetmek istediğiniz mesajı bulun üzerine basılı tutun. Yıldız butonuna basarak mesajları ayrı alana kaydedin. Daha sonra sağ üst köşede yer alan üç noktaya basın. Seçenekler arasında yıldızlı mesajları bulun. Bu alan size kaydetmiş olduğunuz mesajları listeleyecektir. Mesajları ekran görüntüsü almak yerine ayrı bir alan olarak buraya kaydedebilirsiniz.

iOS cihazlarda WhatsApp mesajlarını kaydetmek istiyorsanız da kaydetmek istediğiniz WhatsApp sohbetini açın. Daha sonra önemli olan mesajların üzerine basılı tutun ve yıldızlayın. Sohbetten çıkın ve alt kısımda yer alan Ayarlar alanına geçin. Bu alanda yıldızlı mesajlar kısmını bulun. Yıldızlı mesajlar üzerinden kaydetmiş olduğunuz mesajları görebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.