Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Sohbet Geçmişini PDF Olarak Dışa Aktarma

Popüler bir uygulama olan

Popüler bir uygulama olan WhatsApp birçok işletme için tercih edilen bir sohbet aracıdır. Resmi iş yazışmaları için kullanılır bu yüzden bazı sohbetleri kaydetmek doğaldır. WhatsApp’ın sohbet geçmişini dışa aktarması mükemmel bir durumdur.

WhatsApp’ın sohbet geçmişini dışa aktarma dosyası düzenlenebilir bir şey olduğundan dolayı kötü niyetli biri bunu kötüye kullanabilir. Bu nedenle de sohbet geçmişinizi bırakmadan düzenlenmeyen bir dosya biçiminde tutmak mantıklı olacaktır.


WhatApp sohbet geçmişini direkt WhatsApp üzerinden dışa aktarmanız gerekir. Bu işlemi gerçekleştirmek için ilk olarak WhatsApp uygulamasını açın. Daha sonra dışa aktarmak istediğiniz sohbete gidin. Bu işlemden sonra ise seçenekler menüsüne – konuşma penceresinin sağ üst köşesindeki üç noktaya dokunun. Ardından ‘ Diğer’ e tıklayın. ‘Sohbeti dışa aktara’ dokunun. Bu işlemlerden sonra sohbette değiştirilen medya dosyalarını dışa aktarıp dışa aktarmayacağınızı seçebileceğiniz bir bildirim göreceksiniz. Eğer dışa aktarırsanız bu medya dosyaları sohbet mesajlarını kapsayan sohbet geçmişi dosyalarıyla beraber ayrı dosyalar halinde görünecektir.

Mesela ‘ medyasız’ seçeneğine tıkladınız. Karşınıza ‘ Sohbeti şununla gönder’ seçeneği çıkacaktır. Dışa aktarma dosyasında herhangi bir hizmeti seçin. Dışa aktarma dosyasını Dropbox veya Google Drive gibi bir çevrimiçi depolama biriminde de görebilirsiniz. Çevrimiçi depolama alanına gönderilirseniz dışa aktarma dosyanızı kaydetmek istediğiniz klasöre bakmanız gerekecektir. Gelen kutunuza gidip dışa aktardığınız dosyayı bulun. Ardından bilgisayarınızı pdf ye dönüştürmek için kullanmak istiyorsanız masaüstünüze taşıyabilirsiniz. Bu adımlar sayesinde sohbet geçmişini pdf ye dönüştürmüş olursunuz.