Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’ta Arşivlenmiş Sohbetleri Silme

Popüler mesajlaşma uygulaması olan

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp üzerinden arşivlenen sohbetleri nasıl sileceğiniz konusunda bilginiz yok ise bu konuda sizlere yardımcı olacağız. WhatsApp uygulaması basit görünebilir ancak içerisinde birçok gizli alan mevcuttur. Arşiv sohbetlerini nasıl sileceğinizden bahsetmeden önce sohbetleri nasıl arşivleyeceğiniz konusunda kısa bir bilgi verelim.

iOS cihaza sahipseniz ve sohbeti arşivlemek istiyorsanız sola doğru kaydırın ve arşivle seçeneğine tıklayın. Android cihaza sahipseniz de mesaja uzun süre basılı tutun üst kısımda yer alan ok seçeneğine basarak arşivle seçeneğini tamamlamış olursunuz. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra arşivlediğiniz mesajın kaybolduğunu fark edeceksiniz. Mesajlar sohbet alanında gider ve arşiv alanında yerini alır. Ancak o kişiden tekrar mesaj geldiği zaman arşivden çıkar ve eski alanına geri döner.

Gelelim arşivlenmiş sohbetleri nasıl sileceğinizin konusuna; iOS cihazlarda arşivlenen sohbeti silmek için WhatsApp uygulamasına girin. Daha sonra ekranı yukarıdan aşağıya doğru kaydırın. Üst kısımda arşivlenen sohbet alanı görülecektir. Arşivlenmiş sohbet alanına girin ve silmek istediğiniz sohbeti sola kaydırın. Diğer seçeneğine tıklayın ardından sohbeti sil seçeneğine basın. Bu işlemler sayesinde arşivlenen sohbeti silmiş olursunuz.

Android cihazlarda arşivlenen sohbeti silmek istiyorsanız sohbetin en alt kısmına gidin. Arşivlenen sohbet alanına tıklayın. Daha sonra sohbetin üzerine basılı tutun ve çöp işaretine tıklayın. Bu adımlar sayesinde arşivlenen sohbeti silmiş olursunuz. Bu konu üzerinden soru ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.