Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’ta Çevrimiçi Olduğunu Bildiren Uygulama

Popüler mesajlaşma uygulaması olan

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp sayesinde tanıdığınız kişilerin numarasını kaydederek konuşabiliyorsunuz. Bu uygulama üzerinden konuştuğunuz kişilerin ya da kişiler listenizde yer alan kişilerin son görülmelerine bakabiliyorsunuz. Ne zaman çevrim içi olduğu veya son görülmenin ne zaman olduğunu takip edebiliyorsunuz. WhatsApp tarafından geliştirilen bu özelliği kullanmak istemeyen kişiler için de son görülmeyi kapat özelliği yer alıyor. Durum bu şekilde ilerleyince son görülmesini kapatan kişileri merak edebilirsiniz.

WhatsApp uygulaması güncelleme ile getirdiği farklı özellikler sayesinde de daha fazla kullanıcı topluyor. iOS işletim sistemi için geliştirilen özellik sayesinde basit program yardımıyla bu durumu aşmak mümkün. Karşı taraf son görülmesini kapattıysa ve siz de o kişinin ne zaman WhatsApp’a girdiğini merak ediyorsanız bazı uygulamalar sayesinde öğrenebilirsiniz.

iFamily uygulaması sayesinde karşı tarafın ne zaman uygulamaya girdiğini görebiliyorsunuz. Bu uygulamaya telefon numaranız ile giriş yaptıktan sonra son görülmesinin ne zaman olduğunu görmek istediğiniz kişi hakkında bilgi alabilirsiniz. Eğer karşı taraf çevrimiçi olursa bu uygulama sayesinde size çevrimiçi olduğuna dair bilgi gelecektir.

Karşı taraf çevrimiçi olduğu zaman nasıl bildirim geliyorsa aynı zamanda WhatsApp uygulamasından çıktığı zamanda bildirim geliyor. Bu uygulamanın ücretli ve ücretsiz versiyonu bulunmaktadır. Ücretli sürümünü kullanmak isteyen kişiler için haftalık fiyatı 1499 TL. iFamily uygulaması sayesinde WhatsApp’ta takip etmek istediğiniz kişinin ne zaman aktif olduğunu öğrenebilirsiniz.