Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’ta Karşı Tarafın Engellediğini Nasıl Anlarsın?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere popüler

Bu yazımızda sizlere popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp’ta karşı tarafın sizi engellediğini nasıl anlayacağınız konusunda yardımcı olacağız. WhatsApp uygulaması sayesinde arkadaşlarınız aileniz ile çevrimiçi sohbet edip aynı zamanda iş ilişkilerinizi de yürütebilirsiniz. WhatsApp uygulamasında yer alan engelleme özelliği sayesinde de karşı tarafın size mesaj atmasına izin vermemiş olursunuz. İstemediğiniz kişilerden gelen mesajlar sizi rahatsız edebilir. Rahatsız olduğunuz zaman engelleme özelliğini kullanarak karşı tarafı susturmuş olursunuz. Eğer birinin sizi engellediğini düşünüyorsanız ve bu durumu nasıl anlayacağınızı bilmiyorsanız bu yazımızda sizlere bu konuda bilgi vereceğiz.

WhatsApp uygulamasın karşı taraf sizi engelleyebilir. Engellediği zaman eğer o kişinin profil resmi var ise artık görünmez. Normalde mesaj attığınız zaman internet yok ise tek tik internet açık ise çift tik ve karşı taraf mesajınızı görünce de mavi tik oluyor. Eğer karşı taraf sizi engellediyse mesajınız tek tik olur. Tek tik olmasından ve profil resminin görünmemesinden engellediğini anlayabilirsiniz. Ayrıca o kişinin son görülmesi hakkında da bilgi alamazsınız. En son ne zaman girdiği son görülmesi hakkında bilgi bulunmuyor ise o kişi sizi engellemiştir.

Fakat engellenip engellenmediğinizi anlamanın en iyi yolu ise grup oluşturmaktır. Grup oluşturup o kişiyi eklemeye çalıştığınız zaman hata verir bu durum sayesinde karşı tarafın sizi engellediğinden emin olmuş olursunuz. Engellenenler listesi ise WhatsApp uygulamasında Ayarlar kısmında yer alan hesapgizlilikengellenen kişiler alanında bulunmaktadır.