Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’ta Profilime Bakanları Görebilir miyim?

Popüler mesajlaşma uygulaması olan

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp gün geçtikçe daha da çok kullanıcıya ulaşmaktadır. Kullanmayan kişinin sayısının az olduğu WhatsApp uygulaması gelen güncellemeleri ile kendini daha da çok geliştiriyor. WhatsApp uygulamasına gelen özellikler sayesinde sadece mesajlaşmıyoruz aynı zamanda görüntülü arama sesli arama toplu arama durum atma gibi özellikleri de kullanabiliyoruz.

Bu yazımızda ise birçok kişi tarafından merak edilen sorunun cevabını vermiş olacağız. WhatsApp uygulaması hakkında merak edilen sorulardan biri; WhatsApp profilime bakanları görebilir miyim? Bu sorunun cevabı hayır WhatsApp profilinize bakan kişileri maalesef göremeyiz. WhatsApp tarafından her gün farklı güncellemeler gelebilir ancak bu konu hakkında WhatsApp uygulamasına güncelleme gelmedi.

Profilimize her gün yüzlerce insan bakabilir ya da hiç kimse bakmayabilir. Bu konuda kimin baktığına ya da bakmadığına dair en ufak bir ipucu sahibi olamayız. Belki profilinize bakan kişi sizi yanlışlıkla ararsa o zaman profilinize bakan kişiyi anlayabilirsiniz. Bu durum hakkında güncelleme gelmemesinin başlıca sebeplerinden biri de; profilinize bakan kişilere bilgi gittiği zaman karşı taraf bu durumdan rahatsız olacak ve profilinize artık girmeyecektir.

Sonuç olarak da uygulamada daha da az vakit geçirecektir bu da şirketin zararına olduğu için bu tarz bir güncelleme aslında beklenmemektedir. Peki başka uygulama indirerek profilime bakanları görebilir miyim? Bu sorunun cevabı ise; hayır başka bir uygulama indirerek profilinize bakanları göremezsiniz. Sonuç olarak WhatsApp profilinize bakan kişilerin kim olduğunu öğrenemezsiniz.