Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Whatsapp’tan Gönderilen Mesajlar Artık Düzenlenebilecek!

Yeni yapılan güncelleme sayesinde;

Yeni yapılan güncelleme sayesinde; Whatsapp’tan gönderilen mesajlar ilk 15 dk içerisinde istenirse düzenlenebilecek. Eğer bu güncelleme gelirse yanlışlıkla gönderilen mesajlar istenirse daha uygun cümlelerle değiştirilebilecek. Hemen hemen herkesin normal yaşantısına ve iş hayatına da büyük kolaylık getiren ve hatta vazgeçilmez haline gelen Whatsapp mesajlaşma uygulaması giderek hayatımızdaki yerini perçinleştiriyor. Whatsapp’ın tüm Dünya’da kullanıma sunduğunu ve yakın bir zamanda tüm kullanıcıların bu yeni özelliğe kavuşacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp’ta Gönderilen Mesaj Nasıl Değiştirilir?

Whatsapp’tan istemediğiniz bir mesaj gönderdiniz ama gönderdiğiniz mesajı yanlış yazdığınızı farz edelim. Bu durumda mesajı ‘herkesten sil’ seçeneğini seçip imha etmek yerine (artık) düzenleyebileceksiniz. Şimdide bunu nasıl yapacağınızı ayrıntılı ve herkesin anlayıp uygulayabileceği şekilde anlatalım.

Whatsapp'ta Gönderilen Mesaj Nasıl Değiştirilir

  1. İlk olarak mesajı düzenlemek için (ilk yazıldığı dakikadan itibaren) 15 dk’nız olduğunu unutmayın.
  2. Yazılan mesajın üzerine uzun basıyoruz.
  3. Ardından alt alta çıkan seçeneklerden ‘düzenle’ seçeneğini seçiyoruz.
  4. Mesajı düzenliyoruz ve gönderiyoruz.
  5. Hepsi bu kadar arkadaşlar.

NOT: Düzenlenmiş mesajların yanında ‘Düzenlendi’ ibaresi görünecek ama korkmayın! ilk gönderdiğiniz (yani yanlış gönderdiğiniz) mesajı karşı taraf göremeyecek. Sadece düzenlendiğini biliyor olacak.

Sizce bu özellik işinize yarar mı yoksa ‘yanlış yazdıysam direk ‘herkesten sil’ yapıp sonra tekrar yazmayı mı tercih edersiniz?