Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Whatsap’ta Çevrimiçi Olmadan Mesaj Nasıl Yazılır ?

Whatsap ta mesajlarınıza cevap

Whatsap ta mesajlarınıza cevap verirken Whatsap sizleri çevrimiçi olarak gösteriyor. Bu durum bazen rahatsız edici olabilir. Bugün sizlere Whatsap’ta çevrim içi olmadan nasıl mesajlaşılır anlatacağım.

Whatsap kullanıcıları bu uygulamayı kullanırken çevrimiçi gözükmek istemiyorsa ne yapması gerekir bir bakalım. Whatsap uygulamasında çevrimiçi gözükmemenin 2 farklı yolu vardır.

1- Bildirim Üzerinden Yazı Yazmak

Eğer Android işletim sistemli bir cihaz kullanıyorsanız çevrimiçi görünmeden mesajlarınıza cevap vermenin en güzel yolu bildirim üzerinden cevap vermektir. Whatsaptan cihazınıza mesaj geldiğinde akıllı telefonunuzun üst bölümünde direk mesaj gözükecektir gelen bildirim mesajını aşağıya kaydırarak açın ve Whatsap uygulamasını açmadan cevap verebilirsiniz.

Bildirim üzerinden cevap verdiğiniz zaman Whatsap’a girmemiş oluyorsunuz böylelikle de çevrimiçi gözükmüyorsunuz. Android Wear akıllı saat bildirim kutusundan da aynı işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Apple Watch kullanıcıları da Apple Watch’a gelen Whatsap mesajı yanıtla butonuna bastığında sesli komutla yazdıracağı mesajı çevrimiçi gözükmeden cevap vermiş olacaktır.

2- Çevrimdışı Cevaplama Yöntemi 

İlk anlattığımız yönteme göre biraz uğraştırıcı olan bu yöntem de akıllı telefonunuzun Wi-Fi ve mobil ağ bağlantılarınızı kapatmanız gerekir. Daha sonra cevap vermek istediğiniz sohbet sayfasına girin ve mesajınızı yazın. Sonra Whatsap’tan çıkış yapın. İnternetinizi yeniden açın. İnternetinizi aktif hale getirdikten sonra arka planda ki internet kapalıyken yazdığınız Whatsap mesajını kendi kendine gönderecektir. Bu sayede de sizin cevabınız gönderilirken Whatsap’ta çevrimiçi gözükmeyeceksiniz.