Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Wi-Fi Olmadan iPhone’u TV’ye Yansıtma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Wi-Fi

Bu yazımızda sizlere Wi-Fi bağlantısı olmadan iPhone cihazınızı televizyona nasıl yansıtacağınız konusunda bilgi vereceğiz. Dördüncü Nesil Apple TV ya da üçüncü Nesil Apple TV’nin Rev. A gibi Apple TV’nin en son sürümleri Wi-Fi olmadan Peer to Peer Airplay’i destekleyecektir. Eğer üçüncü Nesil Rev. A’ya sahipseniz Apple TV Software 7.0 veya daha yenisinde de çalışmalıdır. En az 2012 model ya da yeni bir model üzerinden en az iOS 8 çalıştıran iOS cihazınızın bulunması Wi-Fi olmadan televizyona yansıtmanız için yeterli olacaktır.

Peer to Peer Airplay önceki cihazlarda desteklenmediği bilgisini sizlerle paylaşmış olalım. Eski cihazlarda ekran yansıtmayı kullanabilirsiniz. Fakat Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç duyulacaktır. Gerekli cihazlara sahipseniz ekran yansıtma adımlarına başlayabilirsiniz. İlk olarak hem Apple TV’nizin hem de iOS cihazınızın herhangi bir Wi-Fi ağından bağlantısını kesin. Çünkü Peer to Peer Airplay Wi-Fi dışında çalışır ve cihazlarınızdan herhangi biri bir ağa bağlıyken çalışmayabilir.


Apple TV’de Wi-Fi Ayarlar’a gidip ve daha sonra Wi-Fi alanına tıklayarak kapatılabilir. Apple TV üzerinden herhangi bir ağ kurulumu var ise bu alanda göreceksiniz. Geçerli Wi-Fi ağının ardından ‘Ağı Unut’ kısmına tıklayın. Ağ unutması kablosuz ağınıza otomatik olarak yeniden bağlanmaması için yapılmaktadır. Wi-Fi’nizin SSID’sini ve şifresini hatırlamanız gerekir. Her iki cihazı Bluetooth’a bağlayın. Bluetooth simgesine dokunup aşağı kaydırarak iOS’unuzun açık olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

iOS üzerinden Wi-Fi açın. Açınca devreye Peer to Peer Airplay girecektir. Ekran Yansıtmayı gördüğünüzde üzerine dokunun. Apple TV listelenmiş olacaktır. Artık Wi-Fi olmadan ekran yansıtma işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.