Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Wi-Fi’ye Bağlı Olan Cihazları Nasıl Görebilirim?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Teknoloji gün geçtikçe ilerliyor

Teknoloji gün geçtikçe ilerliyor ve internet üzerinden kolaylık sağlıyoruz. İnterneti kullanarak işlerimizi hızlı bir şekilde halledebiliyoruz. Mobil veri yerine Wi-Fi ağlarına bağlanarak daha da çok interneti kullanabiliyoruz. Evde iş yerlerinde kafelerde ve bazı ortamlarda Wi-Fi bağlantısını kurabiliyoruz. Ancak modeminize izniniz olmadan bağlı olan kişileri de merak edebilirsiniz. İzniniz dışında olan bağlanmalar internetinizi yavaşlamasına sebep olur.

Bağlanan kişilerin sayısı arttıkça internet paylaşımı da artacaktır ve bu durum da internetinizin yavaşlamasına sebep olur. Ayrıca adil kota kullanımını çabuk bitirmiş olursunuz. Çevrenizde olan kişilere Wi-Fi şifresini daha önceden verdiyseniz Wi-Fi alan kapsamında oldukları sürece internetinizi izniniz olmadan kullanabilirler. İnternetten film dizi ve video izleyenlerin sayısı arttıkça internetinizde olan yavaşlama da fazlasıyla artar.

Bu yazımızda da internetinize bağlanan kişileri nasıl öğreneceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Wi-Fi’nize bağlanan kişileri görmek için ücretsiz olan uygulamaları kullanabilirsiniz. Bu uygulamanın adı; Wireless Network Watcher’dir. Wireless Network Watcher. Ücretsiz olan bu uygulamayı indirerek sayfanın alt kısmında yer alan Feedback alanına tıklayıp yönergeleri izlemeniz gerekiyor.

Exe dosyasını kullanarak tarama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem sayesinde tarama yapılır ve modeminizde bağlanan cihazların listesi karşınıza çıkar. Yukarıda yer alan adımlar sayesinde modeminize bağlı olan cihazların listesini görmüş olursunuz.