Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Wifi çalışmıyor çözümleri 2019 Güncel!

Bir anda telefonunuzda kullanmış

Bir anda telefonunuzda kullanmış olduğunuz Wifi ağı bağlantısı kopabilir. Bunu düzeltmek ve bu sorundan kurtulmak için ise bazı yöntemler bulunuyor. İşte tüm yöntemler…

Wifi bağlantınız çalışmıyor ise teknik bilgilere sahip olmasanız bile deneyebileceğiniz bazı yöntemler elbette bulunuyor. Vereceğimiz bu çözümler ise gerçekleşmesi 1 dakika süren işlemlerdir. Hadi bakalım lafı uzatmadan başlayalım. Wifi ile alakalı sorunlarınızın düzeltilmesi için sizlerin elektrik devresini bilmenize veya yazılımcı olmanıza gerek yok.

Wifi çalışmıyor nasıl çözülür?

İlk olarak basit adımlarla başlıyoruz. Wifi’niz çalışmıyor ise ilk yapacağımız iş ayarlara bakmak. Cihazımızda Wifi özelliğini kapatıp yeniden açalım ve ağa yeniden bağlanalım. Uçak modu ve Wifi bağlantısının açık olduğuna emin olun.

Bu adımları kontrol ettik ve sorun devam ediyorsa modem ismimizi kontrol edelim. Belki ismini değiştirmiş olabilirler. Buna ek olarak ise modem şifresini iki defa kontrol edin. Eğer değiştirmemişseniz modem altına bakın.

Wi-Fi’niz çalışmıyorsa Bluetooth’u devre dışı bırakın!

Bluetooth Wifi şebekelerini bazen etkilediği görülüyor. Radyo frekansı yaydığı için bazen çakışmalar ve sorunlar yani kopmalar meydana gelebilir. Hızları da büyük olasılıkta düşürdüğü gözlemlenmiştir. Bu bakımdan bluetooth bağlantısını kapatın.

Modeminizi ve cihazınızı kapatıp yeniden açın!

Bu teknolojiler için her zaman basit bir çözüm önerisi vardır. Bu da yeniden başlatmak olur. Tüm kabloları modemdem çıkarın yeniden takın ve modemi açın. Modem açılırken sizde telefonu kapatın ve yeniden açın. Bu işlemlerden sonra büyük olasılıkta sorununuz çözülmüş olacaktır.