Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Windows 10 Sürüm Numarası Nasıl Öğrenilir?

Bu yazımızda kullandığınız Windows

Bu yazımızda kullandığınız Windows 10 sürümünü hangi yollarla nasıl öğrenebileceğinizi sizlere aktaracağız. Microsoft tarafından geçtiğimiz yıllarda piyasaya sunulan Windows 10 mevcut durumda dünyanın dört bir yanındaki en popüler işletim sistemi olarak öne çıkıyor. Bugün hemen her bilgisayarda yer alan bu işletim sisteminin hangi sürümünü kullandığınızı merak mı ediyorsunuz? İşte detaylar!

Windows 10 Sürüm Numarası Öğrenme
Bildiğiniz üzere Windows 10 sık sık güncelleme alıyor ve bu güncellemer hem performans noktasında hem de yenilikler noktasında kullanıcılara çeşitli avantajlar sunuyor. Tabii bu güncellemelerin bir şekilde birbirinden ayırt edilmesi gerekiyor ve her güncellemenin kendine özel numarası var.

Hangi sürümü kullandığınızı öğrenmek için öncelikle bilgisayarınızı açın ve Windows + R tuşlarına basarak açılan Çalıştır konsoluna winver yazın. Açılan pencereden kullanmakta olduğunuz sürüm numarasını ve derleme bilgilerini kolayca görüntüleyebiliyorsunuz. Eğer yeni bir güncelleme varsa sistem bunu otomatik olarak indirmeye başlayacaktır. Güncellemeler yalnızca yeniliklere değil aynı zamanda performans iyileştirmelerine ve hata düzeltmelerine de odaklanır bu nedenle bilgisayarınızı güncel tutmak çoğu durumda sizin için avantajlı bir durumdur.

Haberimizle ilgili düşüncelerinizi belirtmek için yorum kısmına sizleri bekliyoruz.