Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Windows 10’da Resim İçinde Başka Resmi Kullanmayı Nasıl Yaparız?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Modern bilgisayarlar eski bilgisayarların

Modern bilgisayarlar eski bilgisayarların ve eski işletim sistemlerini özelliklerine kıyasla çok daha verimli bir şekilde kullanılabilmektedir. Bu daha çok çalışan insanların sürekli bilgisayar başında olan insanların işine çok yarar. Özellikle birden çok fazla sekmede sayfada ve projede çalışan insanlar için bilgisayar ekranını verimli kullanmak bir hayli önemlidir. Biz size bu noktada işinize yarayacak çok önemli bir bilgiyi aktarmak istiyoruz. Windows 10’da resim içinde bir başka resim video vs. oynatabilirsiniz. Nasıl mı?

-Açmak istediğiniz dosyanın indirildiğinden emin olun.
-Video dosyasını dosya gezgini’nde bulun ve açmak için çift tıklayın. Filmler ve TV uygulamasında video oynamaya başlamalıdır durum böyle değilse sağ tıklayıp ‘birlikte aç’ı seçin.
-Videonun üzerine geldiğinizde pencerenin altında bir dizi denetim göreceksiniz. Daha büyük olanın içinde daha küçük bir dikdörtgene benzeyen simgeye tıklayın. ‘Mini görünümde oynat’ yazan kısım.
-Video şimdi ekranınızın sağ üst köşesindeki küçük bir pencereye taşınacaktır. İstediğiniz yere tıklayıp sürükleyebilirsiniz aynı simgeye tekrar tıkladığınızda normal pencereye dönersiniz.

Microsoft Edge’de bu özelliği kullanmak isterseniz eğer;
-Seçtiğiniz video paylaşım web sitesine gidin. Youtube gibi.
-Bu özelliği kullanmak istediğiniz videoyu seçin.
-Oynamaya başladığında videoyu iki kez sağ tıklayın ve resim içinde resimi oynat’ı seçin.