Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Windows 7’de Siyah Duvar Kağıdı Hatası Nasıl Onarılır?

Microsoft artık Windows 7’yi

Microsoft artık Windows 7’yi güncellemiyor ancak bir sorun var: Windows 7‘nin 14 Ocak’ta yayınlanan son güncellemesinde Microsoft masaüstü duvar kağıdınızı boş bir siyah ekranla değiştirebilecek bir hata tanıttı.

As Bleeping Bilgisayar fark Microsoft bu hata düzeltildi ama olacak diyor sadece kuruluşlar için bunun için ödeme Genişletilmiş Güvenlik Güncellemeler . Ev kullanıcısıysanız Microsoft görünüşe göre bu hatayı sizin için düzeltmeyecektir. Kendi başınasın. Ev kullanıcıları genişletilmiş güvenlik güncellemeleri için bile ödeme yapamaz. Neyse ki hatayı önlemenin bir yolu var.

Güncelleştirme : Microsoft fikrini değiştirdi . Şirket siyah duvar kağıdı hatasını tüm Windows 7 kullanıcılarına düzeltmek için bir güncelleme yayınlayacak. Hazır olduğunda Windows Update aracılığıyla gelmelidir.

Windows 7 Duvar Kağıdınızı “Gerdirmeyin”

Hata “Streç” duvar kağıdı seçeneğinde. Siyah duvar kağıdı hatasını önlemek için “Doldur” “Sığdır” “Döşeme” veya “Orta” gibi alternatif bir seçenek belirleyebilirsiniz.

Bunu yapmak için masaüstü arka planınızı sağ tıklayın ve “Kişiselleştir” i seçin. “Masaüstü Arka Planı” nı tıklayın ve ardından açılır kutudan alternatif bir seçenek belirleyin. “Uzat” dışında bir şey seçin.

Ayrıca ekran çözünürlüğünüze uyan bir masaüstü duvar kağıdı da seçebilirsiniz. Ekranınız için uygun boyutta bir görüntü alacağınızdan bu resim kalitesi için en iyi seçenektir. Gerilmeyecek ve havaya uçmayacak.

Örneğin 1920 × 1080 ekranınız varsa bu boyutlara sahip bir masaüstü arka planı arayın. Masaüstünüze sağ tıklayın ve geçerli ekran çözünürlüğünüzü görüntülemek için “Ekran Çözünürlüğü” nü seçin.

İstediğiniz arka plan resminizi uzatmayı tercih ederseniz tercih ettiğiniz masaüstü duvar kağıdını istediğiniz bir resim düzenleyicide açabilirsiniz. Windows 7’de bulunan Microsoft Paint bile çalışıyor.

Görüntüyü geçerli ekran çözünürlüğünüze uyacak şekilde yeniden boyutlandırın ve kaydedin. Yeniden boyutlandırılan yeni görüntüyü masaüstü arka planınız olarak ayarlayın. Windows 7 gerilmeyecek bu yüzden normal olarak çalışacak ve bunun yerine boş bir siyah arka plan görmeyeceksiniz.

Buggy Güncellemesini Kaldırma

Buggy KB4534310 güncelleştirmesinin kaldırılmasını önermiyoruz . Bu güncelleştirme Windows 7 için önemli güvenlik düzeltmeleri içerir. Bu hata üzerinde çalışmak önemli güvenlik düzeltmeleri yapmaktan daha iyidir.

“Uzat” seçeneğinden kaçındığınız sürece siyah duvar kağıdı hatasıyla karşılaşmazsınız. Germe görüntü kalitesi için zaten kötü.

Windows 7’de siyah duvar kağıdı Windows 7’nin “orijinal olmayan” bir kopyasını kullanmanın bir sonucu olabilir .

Windows 7 Microsoft ile etkinleştirilemezse Windows masaüstü arka planınızı sık sık boş bir siyah görüntüye döndürür. Bu durumda görev çubuğunun bildirim alanının üstünde ekranınızın sağ alt köşesindeki siyah duvar kağıdında “Windows’un bu kopyası orijinal değil” mesajı görünür.