Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi Mix Fold 4 ile Xiaomi Mix Flip Yeni Versiyonlarıyla Karşımızda!

Xiaomi Mix Fold 4 ile Xiaomi Mix Flip güncel versiyonlarıyla kullanıcılarına tanıtıldı. İşte detaylar…

Xiaomi Mix Fold 4

Xiaomi, Çin’de düzenlenen etkinlikte yeni katlanabilir telefon modellerini tanıttı. Yatay katlanabilir telefon modeli Xiaomi Mix Fold 4 ve dikey katlanabilir telefon modeli Xiaomi Mix Flip, teknolojiseverlerin beğenisine sunuldu.

Geniş Açı ve Telefoto Kameralarına Sahip

Xiaomi Mix Flip, dikey formda üretilmiş ilk Xiaomi katlanabilir telefonu olarak öne çıkıyor. 6,86 inçlik 1.5K LTPO OLED iç ekran ve 4,01 inçlik LTPO dış ekranıyla dikkat çeken cihaz, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alıyor. 32 megapiksel selfie kamerası, 67W hızlı şarj destekli 4.780 mAh bataryayla donatılmış olan Mix Flip, Leica Summilux lensli 50 megapiksellik geniş açı ve telefoto kameralarına sahip.

Xiaomi Mix Fold 4 ise yatay katlanabilir telefon segmentinde dikkat çekiyor. 7,98 inç boyutunda iç OLED ekran ve 6,56 inç dış OLED ekranla kullanıcıları karşılayan telefon, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisini kullanıyor. LEICA imzalı dört arka kamera ile 5x optik zoom sunan Mix Fold 4, 5.100 mAh bataryası ve 67W kablolu, 50W kablosuz şarj desteğiyle öne çıkıyor. Her iki model de yüksek kaliteli ekranları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor.

Türkiye satışlarıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haber Merkezi