Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi Redmi Note 8 Format Nasıl Atılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Eğer telefonunuzda donma uygulamanın

Eğer telefonunuzda donma uygulamanın durması yavaşlama vb. sorunlarla karşılaşıyorsanız telefonunuza reset ya da sıfırlama yapabilirsiniz.

Format atmadan önce telefonunuza yedekleme yapmayı ve şarjınızın %50 olmasına dikkat edin. Sıfırlama işlemi için telefonunuzda ayarlara girin ve genel ayarlardan yedekle ve sıfırlaya basın. Telefonu sıfırla deyip her şeyi sile basın. Son olarak tamama basın.

Telefonu resetlemek için ise donanım tuşlarıyla yapmalısınız. Öncelikle telefonunuzu kapatın. Ses Açma (+) ve Telefon Güç (Power) tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu açınız. Mi logosu geldiğinde sadece Telefon Güç (Power) tuşunu bırakınız. Karşımıza gelen ekranda Ses Seviyesi tuşlarını kullanarak English üzerine gelip Telefon Güç (Power) tuşuna basınız.

Açılan ekranda Ses Kısma (-) tuşu ile seçim yaparak “Wipe Data” üzerine gelip Telefon Güç (Power) tuşu ile seçimi onaylayınız. Sonrasında yine Ses Kısma(-) tuşu ile “Wipe All Data” seçimini yapıp Telefon Güç (Power) tuşuna basınız. Son olarak “Confirm” seçimi ile formatlama işlemini başlatabilirsiniz. Bu işlemlerden sonra akıllı telefonunuz fabrika ayarlarına geri dönecektir. Son olarak Telefon Güç (Power) tuşu ile Reboot to System’e tıklayarak cihazınızı yeniden başlatınız.