Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi Redmi Pad SE 8000 mAh Devasa Bataryasıyla Tanıtıldı

Xiaomi’nin alt markası Redmi

Xiaomi’nin alt markası Redmi uygun fiyatlı tablet modeli Xiaomi Redmi Pad SE‘yi duyurdu. Yeni tablet özellikleri ve etkileyici görsel deneyimiyle dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Qualcomm’un 6nm üretim sürecinden geçen güçlü işlemcisi Snapdragon 680 ile donatılan Redmi Pad SE 8GB’a kadar RAM ve microSD kartla 1 TB’a kadar artırılabilen cihaz yerleşik olarak 128GB depolama sunuyor.

Xiaomi Redmi Pad SE Özellikleri

Tabletin 11 inç boyutundaki LCD ekranı 1920×1200 piksel çözünürlük 90 Hz yenileme hızı ve 1500:1 kontrast oranı ile üstün bir görsel deneyim sunuyor. Aynı zamanda Reading Mode 3.0 ile gerçeğe yakın renkler ve TUV Rheinland Flicker Free standart LCD ekranı ile titreşimi azaltarak okuma konforunu artırıyor.

Redmi Pad SE Özellikleri

Redmi Pad SE’nin özellikleri arasında 5MP ön kamera ve 8MP arka kamera yer alıyor. Dolby Atmos ve Hi-Res Audio destekli dört hoparlör sistemi ile ses deneyimi de ön plana çıkıyor. 8000 mAh devasa batarya 10W hızlı şarj özelliği sunuyor.

Tablet Lavanta moru Nane yeşili  ve Grafit grisi renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Fiyatlandırma farklı bellek ve depolama seçeneklerine göre değişiyor:

  • 4GB RAM 128GB depolama için 199 euro
  • 6GB + 128GB için 229 euro ve
  • 8GB + 128GB modeli ise 249 euro olarak belirlendi.

Redmi Pad SE kutu açılımı videosu

Videoda Redmi Pad SE ile Mobile Legends ile oyun ve kamera (resim ve video oynatma) testlerindeki performansını gözlemleyebilirsiniz.

Redmi Pad SE Unboxing & Review | Zeibiz