Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi Türkiye yetkili servisler nerede?

Xiaomi ülkemize kısa süre

Xiaomi ülkemize kısa süre önce giriş yapmış ve yetkili servis konusunda merak uyandırmaya başlamıştı. Teknik servis ise 5 ilde bulunuyor. İşte detaylar…

Xiaomi 2010 yılında Çin’de kurulmuştu. 2018’de ise ülkemize giriş yaptı. Akıllı telefon ve birçok teknolojik donanım sunan Xiaomi kısa sürede çok fazla gelişim kaydetti. Önemli satış rakamları yakalayan marka ülkemiz pazarında ise bir tutarsızlık yaşıyor. Buna en büyük sebep ise distribütör oluyor. Satış sonrası destek sonuçta çok önemli bir durum oluyor.

Resmi sitesinde ülkemiz teknik servis detayları yer almazken Asya pazarında Türkiye bilgisinin yer aldığı görülüyor.

Xiaomi satış mağazaları nerede?

Resmi olarak İstanbul’da birden fazla mağazanın yer aldığını biliyoruz. Diğer illerde ise kesin bir bilgi yer almıyor. Ancak bayi olarak birçok yer olabilir. Net bilgileri ise telefon numarasından öğrenmek mümkün.

Xiaomi yetkili servisi ülkemizde Etiler ve Kadıköy ile Kızılay Ankara ve Çankaya İzmir ile Adana ve Bursa‘da yer alıyor. Aslında yeterli bir servis ağı olduğunu şimdilik söyleyebiliriz. İsterseniz Evofone ile iletişime geçebilir ve 212 359 03 59 numaralı hattan teknik bilgi alabilirsiniz.