Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yenilenen Chery SUV Modelleri Türkiye’de Satışa Sunuldu! Omoda 5 Pro, Tiggo 7 Pro Max ve Tiggo 8 Pro Max

Türkiye’de çok sevilen Chery markasına ait SUV modeller yenilenmiş şekliyle satışa sunuluyor. Popüler SUV arabalarına ait gelişmeler gelmeye devam ediyor.

Türkiye’de çok sevilen Chery

TIGGO 8 Pro Max, iç ve dış görünümüyle tamamen değişiyor. Ön bölümde daha lüks ve kaliteli bir ızgara kullanılıyor. 19inç olacak şekilde jantlar takılıyor. Üç boyutlu detaylarıyla görülen arka farlar ile birlikte 24.6inç akıllı ekran ve sesli ses komutları getiriliyor.

Diğer taraftan TIGGO 7 Pro Max, farklı görünümüyle kullanıcılara sunuluyor. Kaliteli ve yüksek teknolojiyle donatılmış iyileştirmeler geliyor.

OMODA 5 Pro kapsamında ise iç mekanında genel değişiklikler ortaya çıkıyor. 24.6inç bilgi eğlence sistemi sunuluyor. Akıllı komut ses sistemi iyileştiriliyor ve özellikleri farklılaştırılıyor.

Yeni Chery Fiyat Listesi

Güncelleme sonrası fiyatlarda da değişim meydana geliyor. Omoda 5 Pro üç farklı segment ile geliyor. Minimum 1.522.000 TL maksimum ise 1.782.000 TL ile satışa sunuluyor.

Sık satılan Tiggo 7 Pro Max Intelligent 1.681.000 TL Exceptional ise 1.832.000 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Tiggo 8 Pro Max incelendiğinde düşük versiyonu 1.912.000 TL, yüksek versiyonu ise 2.062.000 TL ile kullanıcılara veriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi