Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Youtube’u Telefondan Bilgisayara Bağlama

https://mobil13.com.tr/author/manager
Youtube hemen hemen herkesin

Youtube hemen hemen herkesin aktif olarak kullandığı bir video platformudur ve insanlar burada kendi kanallarını açarak kendilerine hobiler edinirler. Hatta öyle çok severler ki bu platformu kendilerine meslek edinen kişiler bile var. Burada izlediğimiz videolara herkesin zevkine göredir ve kişiye oldukça keyif verir. Ve insanlar bu videoları daha geniş ekranlarda izlemek isterler. Telefonunuzu bu açıdan TV’ye yansıtabilirsiniz. Ama söz konusu telefondan bilgisayara yansıtmak olunca işin rengi değişiyor. Gelin bunu nasıl yapacağınıza bakalım.

Youtube’u Android Cihazdan Bilgisayara Yansıtma
Play store’da bulunan Phone Companion ile bunu kolayca yapabilirsiniz. Temel olarak bilgisayarınızda telefonunuzun bir kopyası olacak ve Youtube dahil herhangi istediğiniz bir uygulamayı kolayca açıp kullanma imkanına sahip olacaksınız. Ancak İOS’larda durum böyle değil.

Youtube’u IOS Cihazdan Bilgisayara Yansıtma
Bunun için size önereceğimiz şey AirDroid Cast uygulamasını indirmek olacaktır. Hem Windows hem de Mac PC’ler için uygun olan bu uygulama sayesinde iPhone’ununuzdan youtube’u kolayca yansıtabilirsiniz.

YouTube’u Telefondan TV’ye Yansıtma
Bunun için öncelikle cihazınızın ve telefonunuzun bu özelliği desteklemesi gerekmektedir. Gelelim nasıl yapıldığına;
-Akıllı TV’nizin Wifi ağına bağlı olduğundan emin olun.
-telefonunuzda youtube uygulamasını açın.
-Daha sonra sağ üst köşede TV simgesine benzer simgeye dokunun.
-Bundan sonra yapmanız gereken şey istediğiniz videoyu açmak olacaktır.

Eğer telefonunuzdan youtube’u yayınlayamıyorsanız telefonunuz ekran kaydını desteklemiyor olabilir. TV’niz bu özelliği desteklemiyor olabilir. Ya da iki cihazda wifi’ye bağlı değildir.