Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

App Store’a bağlanmıyor hatası 2019

Herhangi bir iOS 11

Herhangi bir iOS 11 veya iOS 12 güncellemeyi yaptıktan sonra bir uygulama yüklemek istediğiniz de sizlere Apple Store’a bağlanamıyor gibi hatalar çıktığında bu hataların nasıl çözüleceğine dair bazı bilgileri derledik. İşte detaylar..

iOS sürüm güncellemelerinden sonra karşımıza Apple Store‘a bağlanmıyor hatası geliyor. Bunu ise bir uygulama indirirken görmekteyiz. Bu sorun aslında Android telefon ve tabletlerde de yer almakta. Bu hatayı çözmek ise oldukça basit. Bu hataya baktığımızda sanki cihazımız internet bağlantısı yok gibi davranıyor.

App Store’ a bağlanamıyor çözümü

Bu sorunu yaşayan kullanıcıların internet bağlantısında sorunlar olabilir. Wifi ağına bağlıysanız eğer mobil ağa geçiş yapın veya tam tersi şekilde ağ bağlantınızı değiştirin. Bunlara rağmen olmazsa eğer telefonu kapatıp açın ve yeniden deneyin. Daha sonra 4.5G ile 3G arası geçiş yapın.

Bunlara ek olarak ise Apple hesabınızdan çıkış yapın ve yeniden bağlanın. Bunun için ise ayarlara girin ve adınız yazan yere dokunun. Daha sonra iTunes App Store kısmına basın ve ilk seçeneği seçin. Ardından ise çıkış yapa basın.

Tüm bunlara rağmen sorun devam eder ise iTunes uygulaması üzerinden telefonunuzu sıfırlamanızı öneriyoruz.