Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple IPhone 8 Veya 8 Plus’ı Fabrika Ayarlarını Sıfırlama!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımda sizlere iPhone

Bu yazımda sizlere iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı fabrika ayarlarına nasıl döndüreceğiniz konusunda yardımcı olacağız. iPhone 8 ya da iPhone 8 Plus cihazınızda oluşan bazı problemlerden dolayı cihazınızı sıfırlamak isteyebilirsiniz. Cihazınızı sıfırladığınız zaman ilk zamanki haline geri dönecektir. iPhone 8 ve 8 Plus’ı fabrika ayarlarına nasıl dönüştüreceğinizi bilmiyorsanız bu konuda sizlere yardımcı olacağım.

iPhone 8 ve 8 Plus cihazınızı fabrika ayarlarına döndürme kararı aldıysanız ilk olarak şarj seviyenizin %50’nin üstünde olmasına dikkat edin. Sıfırlama işlemi gerçekleştireceksiniz ve cihazınız ilk gün aldığınız haline geri döneceği için tüm verileriniz silinecektir. iCloud ile yedekleme işleminizi kontrol edin. Verilerinizin silinmemesi için yedekleme işleminizi dikkatli gerçekleştirin. Bu işlemleri tamamladıktan sonra fabrika ayarlarına döndürme işlemini başlatabilirsiniz.

iPhone 8 ya da 8 Plus’ı bilgisayarınıza bağlayın. Daha sonra cihazınızı kapatın. Güç tuşu ve Ses tuşu kısmına basılı tutun. Ekrana geri yükleme mesajı gelecektir. Geri Yükle’ye tıklayın ve talimatları izleyin. Yazılım güncellemelerini indirmeniz gerekebilir. Bu işlem biraz vakit alabilir. Daha sonra cihazınız fabrika ayarlarına başarılı bir şekilde dönecektir. Anlatmış olduğumuz adımlar sayesinde iPhone 8 ya da 8 Plus cihazınızın fabrika ayarları sıfırlanmış olacaktır.