Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bip Mesaj Gitmiyor Mesaj Gelmiyor

Bip mesajı birine ya

Bip mesajı birine ya da birilerine atılan grup mesajıdır. Bipuygulması hakkında ise akla ilk gelen sorun da ve Bip mesaj gelmiyor veya Bip mesajı gitmiyor şeklindedir.

Türkiye’nin milli uygulamalarından biri olan Bip uygulaması büyük oranda kullanıcısı ile WhatsApp’ ın alternatifi olarak yer almakta. Gerçekten başarılı bir şekilde görülen bu uygulama da mesaj gitmeme ve mesaj gelmeme sorununu yaşayanlar mutlaka vardır. Bu sorunlar şayet Bip kaynaklı değil ise önereceğimiz seçenekleri denemenizde fayda var.

Uyarı olarak belirtmekte fayda var ki Bip sistemsel sorunlarından dolayı geçici bir süre erişim sorunu koyabilmektedir. Bu kapsamda kalıcı şekilde işlem gerçekleştirmeden önce bir müddet beklemeniz yararlı olabilir.

Sorunun Giderilmesi İçin Öneriler

Bip mesajları hakkında kişilerin oluşturduğu Bip mesaj gitmiyor Bip mesaj gelmiyor sorunu kapsamında sizin için önerileri derledik. İşte Bip sorunu hakkında yapılabilecekler;

  • Telefonu açıp kapatmayı deneyin.
  • Cihazınızın tarih ayarlarını kontrol edin.
  • Başka Bip kullanıcıları da aynı sorunu yaşıyor mu bir küçük araştırma yapın.
  • İnternet bağlayıcınızın kontrollerini sağlayın. Herhangi bir web sitesine giriş yaparak bu adımı kolaylıkla test edebilirsiniz.
  • Normal internet tarayıcınıza ek olarak başka alternatif bir wifi deneyin.
  • Uygulamada yer alan gönderim simgesi saat ya da ay şeklinde beliriyor ise gönderinin üzerine basılı tutarak çıkan bilgiyi kontrol edin.
  • Bip de yer alan ön belleği temizleyin. Bu adımda bazı bilgileriniz yok olabilir. Bunu göze almalısınız.