Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birini Aradığınızda Sürekli Meşgul Çalmasının Nedeni

Rehberinizde kayıtlı olan birini

Rehberinizde kayıtlı olan birini aradığınız zaman sürekli meşgul çalıyor ve daha sonra size dönüş yapmıyor gibi bir sorunla karşılaşıyorsanız bu sorunun nedenlerinden bahsedeceğiz. Ayrıca başka bir numaradan aradığınız zaman ulaşıyorsanız ve kendi numaranızdan aradığınız zaman meşgul oluyorsa bu durumun açıklamasını yapacağız.

Eğer cihazınız LG Samsung Huawei ya da Sony Xperia modellerinden biri ise telefon markalarında telefon numaralarının yanına konuşan tuşta ya da rehberde gezerken arama esnasında dokunmuş olduğunuz bir tuş sonucu uyarı alırsınız. Uyarı mesajını dikkate almazsanız karşı tarafı otomatik olarak engellemiş olursunuz. Bazı kişilerin başına böyle bir durum geldiği için rehberinizde bulunan kişiyi engellemiş olursunuz.

 

Karşı taraf sizi arayınca meşgul çalar ve ulaşamaz. Ya da durum tam tersi ise karşı tarafta bulunan kişi sizi yanlışlıkla engeller ve aradığı zaman meşgul çalar. Eğer engelli olduğunuzu fark ettiyseniz ve karşı tarafın yanlışlıkla engellediğini düşünüyorsanız başka numaradan arayıp uyarabilirsiniz. Siz engellediyseniz de kısa sürede engeli kaldırın. Engeli kaldırma işlemini bilmiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Karşı tarafta yer alan birinin engelini rehberinizden kaldırmak istiyorsanız o kişinin üstüne tıklayarak ‘engellenenler listesinden çıkar’ alanına tıklayabilirsiniz. Ayrıca karşı taraf başka numaralardan da meşgul çalıyorsa uzun süre kontör yüklememesinden kaynaklı olarak hattı kapanmıştır. Hattının kapanmasının sonucu olarak da arayınca bu tarz bir sorun ile karşılaşmış olursunuz.