Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİRİNİN SİZİ INSTAGRAM’DA TAKİP ETTİĞİNİ NASIL ANLARSINIZ?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Instagram dünyadaki en popüler

Instagram dünyadaki en popüler sosyal medya uygulamalarından biridir. Hayatınızı arkadaşlarınız aileniz ve takipçilerinizle resimler ve videolar aracılığıyla paylaşmanın harika bir yolunu sunar.

Ancak bazı instagram kullanıcıları gizlilik hakkında endişe duyuyor. Birinin sosyal medyada yaptıklarınızla ilgilenip ilgilenmedğini bilmek ister misiniz? O halde gelin hep birlikte bunu nasıl yapacağımıza bakalım!

Ne yazık ki birisinin profilinizi instagram’da sürekli görüntüleyip görüntülemediğini öğrenmek için seçenekleriniz sınırlıdır. Platformda neler olupmbittiğine kimin neye baktığına veya birinin profilinizi ne zaman görüntülediğine dair geri bildirim yoktur. Tek seçeneğiniz instagramda paylaştığınız hikayelerdir.

INSTAGRAM HİKAYE GÖRÜNTÜLEMELERİ

Oluşturduğunuz gönderi 24 saat boyunca herkese açık olur ve sonrasında kaybolur.

Hikayesini görmek istediğiniz kişinin profilini açar ve hikayesine bakarsınız ki onlarda sizin için aynı şeyi yapar. Kimin görüntülediğini görmek için ise instagram hikayenizi yukarı kaydırmanız gerekir. Ekranda görüntüleyen her kişinin adı görünecektir. En üstteki isim onu en çok görüntüleyendir. Bu durum bu şekilde belirtilse de instagram bunun doğru olup olmadığını onaylamaz ancak durumun böyle olduğuna dair çevrimiçi birçok anekdot vardır.

BİRİNİN SİZİ INSTAGRAM’DA TAKİP EDİP ETMEDİĞİNİ ÖĞRENME

Kimse yorum yapmazsa veya sizinle iletişime geçmezse sizi takip etmiyor demektir. Merakınızı giderecek 3.taraf uygulamalar vardır ancak güvende olup olmadığınız bilinmez. Doğruyu söylemek gerekirse instagram’da birisinin sizi takip ettiğini düşünüyorsanız yapabileceğiniz pek bir şey yok. Tehdit etmedikleri veya sizi ciddi derecede rahatsız etmediği sürece yasal olarak yanlış bir şey yapmış sayılmazlar. Bu sosyal medyanın değeridir. Herkesin görmesi için oradasınız. Endişelerinizden bir miktar kurtulmak için hesabınızın ayarlar bölümünden gizli hesaba geçebilir hareket durumunuzu gizleyebilir ve takipçiler bölümünden istemediğiniz kişiyi kaldırabilirsiniz. Eğer birinin sizi tehdit ettiğini düşünüyorsanız bunun ekran fotoğrafını alıp yasal yollara başvurabilir ya da instagram üzerinden şikayette bulunabilirsiniz.