Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bixby Nedir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bixyby nedir? 20 Mart

Bixyby nedir? 20 Mart 2017 yılında resmi bir şekilde tanıtılan ve ilk olarak Galaxy S8 ile Galaxy S8 model cihazlarda karşımıza çıkmıştı. Bu sefer ise Galaxy A model cihazların da üyelerine katılan Bixby’ı çok duymamıza rağmen henüz tam olarak ne işe yaradığını bilmiyoruz.

Bixby aslında gelişmiş bir sanal asistandır. Merak edilen ve araştırma yaparken bu asistanı kullanabilirsiniz. Her anınızda yanınızda olan bir yardımcı olarak düşünebilirsiniz. Rutünlerinizi takip ederek size öneriler de sunabiliyor. İşlerinizi de basitleştirecek dersek inanın.

Samsung’un yeni Galaxy A6+ modeli de Bixbysanal asistan ile beraber çok gelişmiş bir kullanım sunuyor. Bu bakımdan Galaxy A6+’da sizlerin yapay zeka destekli bir asistanla donatılarak elinizde veya cebinizde yer aldığını belirtelim.

BİXBY HOME’A SELAMLAR!

Telefonunuz ana ekran konumundayken sağa kaydırdığınızda BixbyHome ile karşılaşabilirsiniz. BixbyHome ekranında ise günlük programlarınızı yönetebilirsiniz. Ayrıca konumunuza yakın yerlere ve sosyal medya hesaplarınızda ki verileri kontrol edebilirsiniz. Bu bakımdan BixbyHome aslında sizin alışkanlıklarınıza da öğrenerek size öneriler sunan bir asistan olduğunu unutmayalım.