Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Desen Kilitleme Şifremi Unuttum Google Pixel ve Pixel XL (Çözüm)

https://mobil13.com.tr/author/manager
Google Pixel ya da

Google Pixel ya da Google Pixsel XL cihaza sahipseniz ve desen kilidi konusunda bir sorun yaşıyorsanız bu yazımızda sizlere yardımcı olacağız. Cihazımıza güvenlik amacı ile koyduğumuz şifreleri bazen unutabiliyoruz. Eğer siz de desen kilidinizi unuttuysanız sıfırlamanız gerekebilir. Ancak cihazınızın tüm dosyalarını da kaybedebilirsiniz.

Google Pixel ya da Google Pixel XL cihazınızın yedeklemesi yok ise veri veya dosya kaybetmeden cihazların desenini nasıl sıfırlayacağınız konusunda yardımcı olmaya çalışacağız. Google Pixel veya Pixel XL’daki kilit ekranı parolasını sıfırlamanın iki farklı yolu vardır.

Şifre sıfırlama işleminin ilk yolu Android cihaz yöneticisinde önceden kayıtlı olanlar için geçerli bir yoldur. Şifre sıfırlama işlemini gerçekleştirmek için Android cihaz yöneticisini kullanırken tek yapmanız gereken ‘Kilitli’ özelliğini aktif hale getirmek olacaktır. Bu özellik sayesinde Google Pixel veya Pixel XL cihazın şifresini unuttuğunuz zaman şifre almanızı sağlar.

Bilgisayar üzerinden Android cihaz yöneticisi alanına gidin. Daha sonra Pixel ya da Pixel XL cihazınızı bulun. Kilitle ve sil özelliğini aktif hale getirin. Bu işlemler sonrasında yeni bir parola belirleyin. Kilit ekranını atlamak için cihazınıza geçici şifreyi girin. Cihazınızı açtıktan sonra yeni bir kalıcı şifre oluşturun ve bu şifreyi bir yere not edebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.