Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Uygulamasına Girince Kapanıyor Sorunu!

Popüler sosyal medya uygulamalarından

Popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Facebook uygulamasına girdiğiniz zaman bir anda uygulamanın kapanması sorununu yaşıyorsanız bu yazımızda sizlere yardımcı olacağız. Facebook uygulamasına giriyorsunuz ve uygulamada gezerken video izlerken Facebook’un kapanıp hata vermesi fazlasıyla sinir bozucu bir durum olabilir. Eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız Facebook uygulamasını silmenize gerek yok. Bu sorun güncelleştirme sorunlarından dolayı telefonunu ısınması cihaza virüs bulaşması gibi birçok neden sonucunda ortaya çıkar. Çözüm yöntemlerine aşağıda yer alan kısımdan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak bazı cihazların temizliklerini gerçekleştirin. Cihazınızda yer alan bellek sorunu sonucu bu sorun karşınıza çıkabilir. Belleğinizi temizlemeyi deneyin ve gereksiz resimleri uygulamaları silin. Facebook uygulamasının ön belleğini temizlemeyi unutmayın. Uygulamanın ön belleğini temizleyerek bu sorunu çözebilirsiniz. Ön belleği temizlemek için Ayarlar alanına girin daha sonra uygulamalar kısmından Facebook uygulamasına tıklayarak ön belleği temizle alanını seçebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa Facebook uygulamasını indirdiğiniz alana giderek uygulamaya güncelleme gelip gelmediğini kontrol edin. Güncelleme yapmamanız durumunda uygulama kapanabilir. Eğer sorun devam ediyorsa uygulamayı silip tekrar yükleyebilirsiniz. Sorun sadece Facebook için değil diğer uygulamalarda da oluyorsa Ayarlar üzerinden cihazınızı fabrika ayarlarına çevirerek cihazınızı temizleyebilirsiniz. Ancak sıfırlama işlemini gerçekleştirmeden önce cihazınızı yedeklemeyi unutmayın. Cihazınız ilk gün olduğu haline geri döneceği için verileriniz silinebilir. Bu yüzden yedekleme yapmayı ve uygulamarınızın şifresini almayı unutmayın.