Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hesabımı Nasıl Dondurabilirim?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Fotoğraf video ve hikaye

Fotoğraf video ve hikaye paylaşma uygulamalarından biri olan Instagram kullanıcılarına her türlü avantajı sunmaya devam ediyor. Son zamanlarda Instagram kullanıcıları tarafından sorulardan birisi de Instagram hesabını geçici süreliğine kapatılıp kapatılmayacağıdır. Bu soruya yanıt olarak Instagram uygulaması takipçilerine hesap dondurma ve açma özelliğini sunduğunu verebiliriz.

Instagram dondurma işlemine baktığımız zaman bu özellik istediğiniz zaman kullanabileceğiniz bir şeydir. Instagram hesabını dondurma işlemi hesabınızı silmek anlamına gelmemektedir. Bu işlem geçici bir süre olarak hesabınızı kapatmanız anlamına gelmektedir.Öncelikle sizlere kısaca Instagram hesabınızı dondurduğunuz takdirde olacak olan şeylerden kısaca bahsedelim. Instagram hesabınızı dondurduğunuz takdirde hesabınızda bulunan fotoğraf video hikaye yorum gibi şeylerde kalkıyor. Ancak bu geçici bir süreçtir. Instagram hesabınızı açtığınız zaman hepsi geri dönüyor yani tamamen silinmiyor.

Instagram dondurma işlemini ne yazık ki akıllı telefonunuzda bulunan Instagram uygulaması üzerinden yapılamayan bir işlemdir. Eğer Instagram hesabınızı dondurmak istiyorsanız bir bilgisayara ihtiyacınız olacak.Ancak bilgisayarınız yoksa bu işlemi akıllı telefonunuzun internet tarayıcısı üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram hesabınızı dondurmak için ilk olarak;

  • Instagram giriş sayfasına gidiniz ve giriş yapınız.
  • Daha sonra Instagram hesabımı geçici olarak kapat kısmına gelin ve istenilen adımları gerçekleştiriniz. Böylece hesabınızı kapatmış olacaksınız.

Instagram hesabınızı tekrar açmak istediğiniz zaman normal bir şekilde Instagram sayfasından kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak hesabınızı aktif hale getirebilirsiniz. Hesabınızı açtığınız zaman gönderileriniz hemen yüklenmeyebilir. Bu durumda telaş yapmanıza gerek yok. Çünkü gönderileriniz birkaç saat içinde otomatikman geri gelecektir.