Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram hikayeleri için ipuçları 2019

Instagram hikayelerinde farklı özellikleri

Instagram hikayelerinde farklı özellikleri kullanmak ister miydiniz? Peki ne kadar etkili kullanıyoruz.

Instagram hikayeler özelliği ile beraber sosyal medya kullanıcıları bir yarış içerisine girmiş durumda. Her geçtiğimiz gün 500 milyondan fazla hikayeler özelliğini kullanıyor. Ancak bu özelliği çok daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Bunun için bilmeniz gereke bazı bilgiler elbette mevcut.

Renk paletini arttırın

Instagram hikayesinde yazı yazarken farklı renkleri kullanın. Renk seçeneklerinizi arttırmanız daha fazla dikkat çekmenizi sağlayacaktır. Takipçileriniz sizi çok fazla dikkate alacaktır.

Rengarenk yazılar oluşturun

Platform üzerinde geçişli efektleri kullanmanız mümkün. Bunun için bir harfi yazarken farklı renkleri kullanabilirsiniz. Sol eliniz yazı imlecindeyken sağ elle renge basılı tutun. Böylelikle renk paleti kaydırın ve geçişli renklere sahip yazı oluşturun.

Özel filtreleri kullanın.

Platform üzerinde birçok filtre yer alıyor. Ancak tüm filtreler herkese açık değil. Özel filtreleri kullanmak için o kullanıcıları takip etmeniz gerekmekte.

Farklı fontlar kullanmalısınız!

Platform üzerinde beş tane font yer alıyor. Ancak üçün parti uygulamaları kullanmayı tercih edin. Hem Android hemde iOS kullanıcıları için Unfold uygulaması ile farklı fontlarda yazı yazabilirsiniz.