Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hikayelerinde Maksimum Uzunluk Nedir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Instagram

Bu yazımızda sizlere Instagram hikayelerinde maksimum uzunluğun ne olduğu konusunda bilgi vereceğiz. Hikayenizin maksimum uzunluğunun ne olduğunu merak edebilirsiniz. Instagram hikayesi en fazla 15 saniye sürer. Minimum uzunluk ise yaklaşık bir saniyedir. Instagram uygulamasında hikaye özelliği ilk çıktığı zaman video çekimini en fazla 15 saniye gerçekleştirebiliyordunuz.

Instagram uygulaması hikaye kısmına getirdiği özellik sayesinde videolarınızı daha uzun bir şekilde çekmeye devam edebiliyorsunuz. Hikayelerin süresi yine 15 saniye ancak ikinci hikayeye geçerek çekimlerinize devam edebiliyorsunuz. Daha önceden böyle bir özellik yoktu ve video çekimlerinizin en fazla 15 saniyesi alınıyordu. Instagram hikayenizde çekim yapmak için Instagram uygulamasında ana sayfaya girin. Daha sonra ekranın sol üst köşesinde yer alan Kamera simgesine tıklayın ya da sağa kaydırın.

İsteğe göre bir filtre seçin ve kaydet düğmesine basılı tutup çekmeye başlayın. Hikayeniz 15 saniye dolduktan sonra devam edecek ve ikinci hikayeye geçecektir. Hikayelerinizi bu şekilde devam ettirerek ilerletebilirsiniz. Kısacası Instagram hikayelerinden maksimum uzunluk 15 saniyedir. Ancak hikayelerinizi devam ettirerek süresini uzatabilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.