Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Hikayesi Gönderilmiyor Sorunu

Her sadık Instagrammer size

Her sadık Instagrammer size Instagram’ın sadece en iyi özçekimlerinizi göndermek için bir sosyal medya platformu olmadığını söyleyecektir – bir yaşam biçimi.

Milyonlarca kullanıcı Instagram’ı düzenli olarak kullandığından çökmeler ve hatalar kaçınılmazdır ve bu platformda çok yaygındır. Her hatanın bir düzeltmesi var ve bu makale en yaygın Insta sorunlarından birini – Instagram hikaye hatası – çözmenize yardımcı olacak.

INSTAGRAM HİKAYESİ HATASI NASIL ONARILIR

Instagram hikayeniz için harika bir fotoğraf çektiğinizi düşünün. İstediğiniz filtreleri uygular ve fotoğrafınızı uygun metinlerle geliştirirsiniz. Artık takipçilerinize göndermeye ve önümüzdeki 24 saat boyunca yayınlanmaya hazırsınız.

Genelde yaptığınız gibi her şeyi yaptınız ama… Ve bu ancak Instagrammers’ın yüzleştiği en sinir bozucu popolardan biri – hikayeniz yayınlanmayacak ve herhangi bir açıklama yapmadan bir hata alıyorsunuz. Bu olursa umutsuzluğa kapılmayın. Aşağıdaki yöntemler hikayenizi yayınlayamadığınızda tam olarak ne yapacağınızı gösterir.

NOT: Bu yöntemlerden herhangi birini denemeden önce yayınınızı silin ve tekrar yüklemeyi deneyin. Bu işe yaramazsa bu yöntemlerle devam edin.

INSTAGRAM ÇALIŞANLARININ HATAYI DÜZELTMESİNİ BEKLEYİN

En yaygın senaryolardan biri Instagram uygulamanızın belirli bir hatayı düzelttiği veya belirli bir özellik üzerinde çalıştığı için Instagram uygulamanızın çalışmıyor olmasıdır. Kullanıcılar ana sayfalarını yenileyemez kimsenin hikayesini görüntüleyemez veya kendi hikayelerini gönderemez çünkü Instagram’ın sunucularında bir sorun vardır.

Bu durumda yapabileceğiniz tek şey hiçbir şey. İlk olarak Instagram uygulamanızda veya cihazınızda yanlış bir şey olmadığından ve Instagram’ın teknik zorlukları nedeniyle hikayeler gönderemediğinizden emin olmanız gerekir.

Bunu yapmak için birkaç arkadaşınıza herhangi bir hata almadan hikaye yayınlayıp yayınlayamayacaklarını sorun. Herkes zorluk yaşıyorsa bu muhtemelen bir sunucu veya hata sorunudur. Ayrıca etkinliklerini ve potansiyel uygulama sorunlarını orada yayınladıkları için Instagram’ın web sitesini veya resmi Twitter hesabını da kontrol edebilirsiniz.

İNTERNET BAĞLANTINIZI YENİDEN BAŞLATIN

İnternet dalgalanmaları zaman zaman meydana gelir. Bir anda mükemmel İnternet hızına sahip olacaksınız ve başka bir anda birkaç saniye boyunca bir YouTube videosu oynatamayacaksınız. Bu oldukça normal.

Instagram’ın hikaye özelliğinin siz dışındaki herkes için düzgün çalıştığından eminseniz belki de İnternet hızınız hikayenizi yayınlayamamanızın nedeni olabilir.

Bu durumda yapabileceğiniz şey Wi-Fi’nizi (veya normal İnternet bağlantınızı) kapatmak en az 10 saniye bekleyip tekrar açmaktır.

Bir kafenin Wi-Fi ağına veya başka bir ortak ağa bağlıysanız bu tür ağlar yavaş olma eğiliminde olduğundan kendi İnternetinizi kullanmayı denemek isteyebilirsiniz.

INSTAGRAM UYGULAMANIZI YENİDEN BAŞLATIN

Bazen “geçici” bir aksaklığı gidermek için gereken tek şey Instagram uygulamanızı yeniden başlatmaktır. Uygulamadan çıkın ve en son kullandığınız uygulamaların geçmişini silin. Android akıllı telefonlarda birbirinin arkasına yerleştirilmiş iki dikdörtgen düğmesine dokunarak bu özelliğe erişebilirsiniz.

Instagram kapatma uygulaması

Bundan sonra Instagram uygulamanızı tekrar açın ve hikayenizi yükleyip yükleyemeyeceğinizi kontrol edin.

INSTAGRAM UYGULAMANIZI KAPATMAYA ZORLAYIN

Bu yöntem biraz daha fazla iş yapmanızı gerektirir ancak basittir ve genellikle sorunu çözer. Tam adımlar akıllı telefonunuzun çalıştığı işletim sistemine bağlıdır ancak her şey aşağıdakine bağlıdır:

Akıllı telefonunuzun Ayarlarına erişin
Uygulamalar seçeneğini veya benzerlerini bulup dokunun
Instagram Hikayesi sorunu
Instagram uygulamasını bulun ve seçin
Bu uygulamayı manuel olarak kapatmanıza izin veren seçeneğe dokunun
Instagram Hikayesi Gönderilmiyor

Bu adımları tamamladıktan sonra Instagram hikayenize bir şeyler göndermeyi deneyin.

INSTAGRAM UYGULAMANIZI GÜNCELLEYİN

Instagram uygulamanızın eski olması durumunda uygulamanın en yeni sürümünü yüklemeniz gerekir.

Bu uygulamanın en son sürümlerinden birine sahip olsanız bile yeni bir güncelleme kullanıma sunulduktan sonra kullandığınız özelliklerden bazıları arızalı olabilir. Cep telefonunuzda yeterli depolama alanınız varsa yeni bir güncelleme kullanıma sunulduğunda Instagram uygulamanızı güncellemeniz en iyisidir. Bazen yeni bir özellik yayınladığında Instagram bunu bastırır ve sunucuları aşırı yüklememek için kullanıcının yavaşça izin verir. Bu olduğunda aynı zamanda genel uygulamayı yavaşlatabilir bu yüzden derin bir nefes alın ve bekleyin.

DAHA İYİ BİR KULLANICI DENEYİMİ İÇİN INSTAGRAM’IN TÜM ÖZELLİKLERİNİ KULLANIN

Bu adımlar yalnızca başlıktaki sorunu çözmekle kalmaz aynı zamanda diğer yaygın Instagram hatalarının çoğunu da çözer. Bununla birlikte daha önce belirtilen yöntemleri kullanabilir ve zaman zaman karşılaşabileceğiniz bazı sinir bozucu sorunları çözüp çözemeyeceklerini kontrol edebilirsiniz.

Son olarak hiçbir şey işe yaramıyorsa ve günlük Instagram hataları yaşıyorsanız akıllı telefonunuzda yeterli alan olup olmadığını kontrol edin. Başka bir şey işe yaramazsa bir şeyin engellenip engellenmediğini görmek için Instagram ile iletişime geçmeyi deneyin.