Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram kişiler bağlanılamadı, instagram kişiler gözükmüyor

https://mobil13.com.tr/author/manager
Instagram kişiler bağlanılamadı instagram

Instagram kişiler bağlanılamadı instagram kişiler gözükmüyor hatası nedir? Bugün sizlere instagramda çok sık karşılaşılan kişiler bağlanılamadı kişiler görünmüyor hatasına değineceğiz. İşte detaylar…

Genel anlamda instagram’da kişiler bağlanılamadı hatasını görenlerin çoğunluğu rehberini instagrama bağlamak istediği için bu hatayı görüyor. Bunun sebebi ise yeni instagram kullanıcılarının daha kısa sürede arkadaş çevresine erişmesi için rehberini bağlayarak tanımış olduğu kişilerle arkadaş olma isteğidir.

Ancak bu işlemi yaparken hata alabilme olasılığınız bulunuyor.

Instagram rehber ve kişi hatası nedir?

Instagram’da rehberimizi bağlamak istediğimiz de çıkan hata aslında rehber ile instagramın senkronize olmasından kaynaklıdır. Yani rehberinizde ya veriler yok yada telefona kayıtlı kişiler olmadığı için instagram verilere ulaşamıyor ve size hata mesajı gösteriyor.

Sizlerde bu hata mesajını görüyorsanız ya Instagram uygulamasına tam izin vermediniz yada rehberinizde kişi yok. İlk olarak rehberinizi kontrol edin ve daha sonra ayarlar menüsünden ınstagram uygulamasına tam izin verdiniz mi? Bunu kontrol edin. Sorun devam ederse yazılım güncellemesi yapın ve uygulamayı da güncelleyin.