Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Sizi Engelleyen Kişilere Nasıl Mesaj Gönderirsiniz?

Bu yazımızda sizlere popüler

Bu yazımızda sizlere popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram’da karşı taraf sizi engellediği zaman nasıl mesaj göndereceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Karşı taraftan biri sizi engelleyebilir ve engelleyen kişiye mesaj atmanız gerekebilir. Bu yazımızda da sizi engelleyen kişiye nasıl mesaj atılacağı konusunda bilgi vereceğiz.

Instagram uygulamasında karşı taraf sizi engellediği zaman o kişinin adını göremezsiniz. O kişiye mesaj da gönderemezsiniz. Kısacası Instagram uygulaması üzerinden birisi sizi engellediği zaman o kişiye mesaj gönderemezsiniz. O kişiyle iletişim kurmak için başka yolları deneyebilirsiniz. Ancak Instagram üzerinden engeli kaldırmadığı sürece iletişim kuramazsınız. Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram kullanıcılarına önem veriyor ve kullanıcıların rahatsızlığını da dikkate alıyor.

Engelleyen kişiye sadece Instagram üzerinden ulaşabiliyorsanız size başka bir tavsiye vereceğiz. Hemen sahte hesap açarak o kişiye mesaj atabilirsiniz. Ancak yazacağınız mesajı düzgün seçmenizi tavsiye ederiz çünkü o hesaptan da engel yiyebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Instagram uygulamasında engelleyen kişi hakkında bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.