Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnternetsiz çalışan hava durumu uygulaması 2019

Dünya genelinde en büyük

Dünya genelinde en büyük teknoloji şirketi olarak bilinen IBM çok uzun zamandır devam etmekte ve hayata geçirilen yeni uygulaması tüm sessizliğe son verdi. Çevrimdışı iken bile hava durumu bilgilerini almanızı sağlayan internetsiz de çalışabilen hava durumu uygulaması IBM ile karşımıza çıkıyor. Bu uygulama şimdilik Android işletim sistemiyle çalışıyor. İlerleyen dönemlerde iOS platformu içinde gelecektir.

Çevrimdışıyken Bile Hava Durumunu görün!

Uygulama mağazalarında yüzlerce hava durumu uygulaması yer alırken hepsi internete ihtiyaç duyuyor. Ancak yeni güncel durum bilgilerine ulaşmak için herkesin internetini açması gerekiyordu. Aksi halde ise eski hava durumu bilgileri karşınızda yer alacak.

Bu gibi çarezi durumda IBM hava durumu uygulaması devreye girdi ve çevrimdışı yani internet olmadan bile güncel hava durumunu gösterebiliyor.

Uygulama Acil Durum Uyarısı Da Verecek

IBM tarafınca gelen böylesine güzel şebeke üzerinde güncelleme yapılarak internet olmadan da hava durumuna ulaşılabilecek. Kasırga ve fırtına gibi acil durumlarda ise uygulama hemen kullanıcılara bilgi sunacak. Böylelikle gerekli önlemler alındığı için can kaybı ve yaralanmaların önüne geçilebilecek.

Uygulamayı ise mağazanızdan IBM yazarak indirebilirsiniz.