Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Kurtarma Modunda Kaldı Sorunun Çözümü

iPhone cihazınız Kurtarma modu

iPhone cihazınız Kurtarma modu yani Recovery Mode kullanmak zorunda kalabiliyor. Bazen cihazınıza güncelleme alırsınız ve gelen güncellemeyi beğenmeyip eski sürüme geri dönmek isteyebilirsiniz. Eski işletim sistemlerine döndüğünüz zaman cihazınız kurtarma moduna geçer. iTunes ile sıfırlamak işinize yaramayabilir. Sistem kurma işlemini gerçekleştirdiğiniz zaman sistem kurulur ancak cihazınız kurtarma moduna girer. Eğer siz de böyle bir sorun ile karşı karşıyaysanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

İlk olarak iPhone cihazınıza hard reset yapmanızı tavsiye edeceğiz. iPhone 6s cihaza sahipseniz bu durumu gerçekleştirmek için orta tuş ve güç tuşuna elma logosu çıkana kadar basılı tutun. iPhone 7 için de ses kısma tuşu ve güç tuşuna elma logosu çıkana kadar basılı tutmanız gerekecektir. Bahsettiğimiz çözümlere rağmen cihazınız ile alakalı sıkıntı yaşamaya devam ediyorsanız bilgisayarınıza gelen güncellemelere kurduğunuzdan ve iTunes son sürümünün yer alıp almadığını kontrol edin. Bu işlemler ardından sıfırlamayı tekrar deneyin.

Yukarıda anlatılan durumlara rağmen sorun devam ediyorsa iOS 10’un beta sürümünü kurmayı deneyin. Mesela iOS 12.3.3 betayı bulup indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kurtarma modunda takılı kalan cihazınızı bilgisayara bağlayın ve iTunes’i açın. Bilgisayarı bağlama işlemi sonrası karşınıza bir yer çıkacaktır. Bu alan üzerinde sıfırla tuşu bulunacaktır. Sıfırla tuşuna SHIFT tuşuna basılı tutarak tıklayın. Karşınıza çıkan alanda beta versiyonunu bulun ve bu adımlar sonrası kurulum işlemi başlayacaktır.