Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iQOO Z9x 5G Küresel Varyantı NBTC Sertifikasyonu’nda Tespit Edildi; Yakında Çıkabilir!

iQOO Z9x 5G Küresel varyantı NBTC sertifikasyonu’nda tespit edildi; yakında çıkabilir ve sertifika sitesinde görüldü.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
iQOO Z9x 5G Küresel

iQOO bu hafta Z9 serisini Çin’de lanse ediyor. Çin lansmanından hemen önce Z9x 5G modelinin küresel versiyonu NBTC (Tayland Ulusal Radyo ve Televizyon Komisyonu) sertifika sitesinde görüldü.

iQOO Z9x 5G Hakkında Bildiklerimiz

Yakında çıkacak olan iQOO Z9x 5G modeli I2219 model numarasıyla NBTC belgesinde göründü. Telefon daha önce Vivo T3x ile beraber Hindistan BIS sertifikası da almıştı. Z9x 5G’nin Hindistan pazarına bu model numarasıyla gelmesi bekleniyor.

Bu yeni Z serisi telefon Bluetooth SIG TKDN ve SDPPI sertifikalarını da daha önceden almış. Yani çıkışı eli kulakta gibi. Tabii model numarası dışında Z9x 5G’nin küresel modelinin özellikleri pek bilinmiyor.

iQOO Z9x Mavi

iQOO ayrıca Z9x ve Z9 modellerini Malezya’da da tanıtabilir gibi duruyor. Z9x 5G modelinin Malezya versiyonunda Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 işlemci olacağı onaylanmış durumda. Şirket ayrıca 6000mAh batarya ve 44W hızlı şarj desteğini de doğruladı.

iQOO Z9x 5G 1000 nit HBM parlaklık seviyeli 120Hz bir ekrana sahip olacak. Arkada 50MP ana sensörlü çift kamera sistemi de bulunuyor. Telefonda 128GB depolama ve “katlanmış” ses seviyesi özelliği de cabası. Malezya’ya Kuzey Yeşili ve Gizemli Siyah renk seçenekleriyle gelecekmiş.

iQOO Z9x 5G aslında geçen hafta Hindistan’da çıkan Vivo T3x 5G modelinin başka bir isimle satılan versiyonu olabilir. Yakında iQOO Z serisi hakkında daha çok bilgiye sahip olacağız takipte kalın!

Kaynak: mysmartprice