Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

JBL Charge 5’te Dev İndirim: Müziğinizi Her Yere Taşıyın!

Emre Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/emre
Eğer siz de bizim

Eğer siz de bizim gibi gününüzü favori melodilerinizle geçirmeyi seviyorsanız yanınızda taşınabilir bir Bluetooth hoparlör bulundurmanın ne kadar değerli olduğunu kesinlikle takdir edersiniz. Bu cihazlar güne başlarken ihtiyacınız olan enerjiyi sağlar ve maceralarınızda kolayca taşınabilir.

İlgilendiğinizi hissediyor musunuz? O zaman JBL Charge 5 adlı üstün taşınabilir hoparlörde Amazon’da bulduğumuz epik indirime hazır olun. Bu harika cihaz şimdi ağız sulandıran bir fiyatla satışta %42 daha ucuz bir fiyata.

JBL’in taşınabilir hoparlörü için bu eşi görülmemiş bir fiyat kesintisi. Diğer bir deyişle Amazon’da şu anda olduğundan daha ucuz olmamıştı. Eğer bu sizi ikna etmeye yetmiyorsa bu harika hoparlörün teknoloji koleksiyonunuza eklenmesi için neden bu kadar iyi olduğunu detaylarıyla inceleyelim.

JBL Charge 5 parasının karşılığını veren en iyi taşınabilir Bluetooth hoparlörler arasında yer alıyor. Premium yapısı uzun batarya ömrü boyutuna ve fiyatına göre harika ses kalitesi ve su ile toza karşı sağlam korumasıyla öne çıkıyor.

JBL Charge 5 Hoparlör

Bu hoparlör elde edebileceğiniz en yüksek ses seviyesine sahip olmasa da çoğu insanın ihtiyacını karşılayacak harika bir sese sahip. Ses seviyesini maksimuma çıkarmak değerli ses kalitesinin pahasına olmamalı bu nedenle dinleme deneyiminizi bozabilecek rahatsız edici bozulmalar olmamalı.

Bu harika cihazın sahip olduğu diğer serin özellikler arasında cihazlar arasında geçiş yapmanızı sağlayan Bluetooth Multipoint JBL PartyBoost ve daha fazlası bulunuyor. Son bahsedilen özellik eşsiz bir ses deneyimi için 100’e kadar JBL hoparlörü bağlamanıza yardımcı oluyor.

20 saatlik batarya ömrünü ve IP67 derecesini denkleme ekleyin ve gerçekten etkileyici bir taşınabilir Bluetooth hoparlör elde edersiniz. Bununla da kalmayıp JBL müziklerinizi akış halindeyken cihazlarınızı şarj etmenize yardımcı olacak kullanışlı bir güç bankası bile entegre etmiş. Harika değil mi?

Her şey düşünüldüğünde Charge 5 normal fiyatında bile değerli bir satın alma yapmaya yeterli olmalı. Ama şimdi dünyanın en büyük çevrimiçi perakendecisinde fıstık fiyatına satılırken her zamankinden daha fazla değer sunuyor diyebiliriz. Ürünün Adresi: Amazon JBL