Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lifebox Şifre Yenileme!

Lifebox sayesinde depolama konusunda

Lifebox sayesinde depolama konusunda sıkıntı çekmeden fotoğraflarınızı yedekleyebiliyorsunuz. Lifebox şifrenizi unuttusaysanız numara değişikliği yaptıysanız veya e-posta şifrenizi unuttuğunuz için giriş konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bu yazımızda sizlere Lifebox şifrenizi nasıl yenileyeceğiniz konusunda yardımcı olacağız.

Turkcell’den başka bir operatöre geçtiğiniz zamanda Lifebox şifrenizi unutabilirsiniz. Eğer bu sorunu yaşıyorsanız Turkcell müşteri hizmetlerinden destek almanız gerekecektir. Başka bir operatöre geçiş yaptığınızda hesabınıza girişinizi gerçekleştirmeyebilirsiniz. Ancak e-posta ile hesabınızı oluşturduysanız mail üzerinden sıfırlama işlemi sayesinde şifrenizi yenileyebilirsiniz. Lifebox şifre yenilemek için mylifebox.com adresine veya uygulamadan şifre sıfırlama kısmına dokunun. Operatör geçişi tamamlanmış ise müşteri hizmetleri sizi arayacaktır.

Turkcell tarafından yapılan açıklamada operatör geçişlerinde mail adresi gerekiyor. Kısacası mail adresiniz yok ise müşteri hizmetleri ile sıkıntı çekebilirsiniz. Lifebox uygulamasının bu konu hakkında henüz bir çalışmada bulunmaması üzücü. Mail adresi üzerinden sıfırlama işlemi olmazsa Lifebox şifrenize erişim sağlayamayabilirsiniz. Lifebox uygulaması tarafından şifre sıfırlama konusunda farklı çözümler getirilmesi bekleniliyor. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.