Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Moto G34 5G Renk Seçenekleri Hindistan İçin Onaylandı!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Motorola yeni Moto G34

Motorola yeni Moto G34 5G akıllı telefonunu 9 Ocak’ta Hindistan pazarında piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve bu markanın 2024 yılında Hindistan pazarı için sunduğu ilk telefon olacak. Cihaz Flipkart üzerinden satışa sunulacak ve bugün marka Hindistan pazarı için cihazın renk seçeneklerini açıkladı. Gelin bu yeni onaylanan bilgilere daha yakından bakalım:

Resmi olarak onaylandığı üzere Moto G34 5G akıllı telefon Ice Blue Charcoal Black ve Ocean Green olmak üzere üç renk seçeneği ile sunulacak. Cihazın yeşil renkli varyantının vegan deri arka panel özelliğine sahip olacağı belirtiliyor.

Cihazın lansmanını beklerken aşağıda Motorola telefonunun tam özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Moto G34 5G Özellikleri

En yeni Moto G34 5G düz bir 6.5 inç OLED ekran ile geliyor. Bu ekran HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip. Ayrıca ekranın üst kısmında bir delikli kamera bulunuyor. Cihaz Dolby Atmos ayarlı çift stereo hoparlöre de sahip.

Kaputun altında cihaz Snapdragon 695 mobil işlemci gücüne 8 GB LPDDR4x RAM’e ve 8GB sanal RAM’e ayrıca mikroSD kart kullanılarak genişletilebilen 128GB UFS 2.2 depolama alanına sahip. Cihaz USB-C portu üzerinden 18W şarj özelliğine sahip 5000mAh batarya ile donatılmış.

Moto G34 5G Mavi

Moto G34 5G ön tarafta 16 megapiksel kamera özelliğine sahipken arka panelde 50 megapiksel ana sensör ve 2MP makro lens bulunuyor. Cihaz kutudan çıktığı gibi Android 14 ile MYUI 6.0 işletim sistemini çalıştırıyor. Ayrıca cihaz yan tarafta bulunan bir parmak izi sensörüne sahip.

G34 5G hakkında ne düşünüyorsunuz?